Visa ett inlägg
Gammal 2019-04-30, 15:44   #1
Bolt
 
Reg.datum: aug 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 341
Sharp$: 936
Standard

Carlson Hockey Games 2019


Ett odds som INTE kommer finns ute allt för länge till. Så se till att hugga den direkt gott folk!

Detta kommer vara andra matchen i Carlson Hockey Games. Den första spelas 1 maj.

Bara för att göra er uppmärksamma, så har Betfair 1.83 i odds, medans alla andra ligger runt 1,58-1,66. Ett odds som enligt mig borde ligga på 1,40 med dagens förutsättningar.

Ryssland kommer med ett lag fullt av NHL stjärnor. Spelare som Ovechkin, Kuznetsov och Orlov kan missa Sverigemötet, men är garanterat redo för att ta sig an Finland under lördagen. Spelare som Kucherov, Gusev, Kovalchuk, Malkin, Grigorenko, Vasilevski med flera. Man är helt enkelt bättre på VARJE position gentemot Finland.

Finland har som bekant haft enorma problem att locka till sig NHL spelare i år. Man har fortsatt bara 2 NHL spelare, och det är inga etablerade spelare direkt. Jokiharju och Lammikko är två mindre kända finska NHL spelare.

Backen Teemu Eronen var tvungen att lämna landslaget efter matcherna mot Sverige. Ett stort avbräck då det är en rutinerad spelare som hade behövts i detta unga lag.

Ett stort frågetecken för målvakterna också här. Olkinuora stod i första matchen mot Sverige. Han gjorde några horribla misstag som man sällan ser på denna nivå. Kevin Lankinen lär starta mot Ryssland. Han stod i andra matchen mot Sverige, och stoppade hela 38 skott. Han måste ha en riktigt bra kväll på torsdag, om han ska stoppa de ryska björnarna från att göra mål.

Finland har talang och fart, men man föll dit på individuella misstag mot Sverige flera gånger. Det håller inte på den här nivån. Lägg därtill att Sverige hade sin B trupp. Man hade bara 1 NHL spelare.

JAG TYCKER DETTA ÄR ÅRETS BJUDODDS AV BETFAIR!!

Allt handlar om vilken inställning de ryska spelarna har. Även med sämre inställning så är man så mycket bättre rakt av. Finland måste ha MAXflyt för att ens vara nära.

Spelstopp lördag kl 14.00
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5)

Senast redigerad av Bolt den 2019-04-30 klockan 15:46.
Bolt är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat