Visa ett inlägg
Gammal 2019-04-30, 15:57   #2
Bolt
 
Reg.datum: aug 2010
Ort: Stockholm
Inlägg: 341
Sharp$: 936
Standard

Tjeckien har fått hem 10 NHL spelare. Spelare som Gudas, Rutt, Hronek, Vrana, Voracek, Palat, Frolik, Yashkin och Chytil. Lägg därtill 2 spelare från AHL och 7 från KHL så förstår man att Tjeckien har ett riktigt fint lag under Milos Riha. I ledningen finns även gamla storspelare som Petr Nedved och Robert Reichel. De har garanterat en stor del i att man får hem så många spelare.

Tjeckien står uppsatta som bortalag på pappret men matchen spelas i Brno, Tjeckien. Matchen är slutsåld där Tjeckien kommer ha ett enormt hemmastöd.

Finland har som bekant haft enorma problem att locka till sig NHL spelare i år. Man har fortsatt bara 2 NHL spelare, och det är inga etablerade spelare direkt. Jokiharju och Lammikko är två mindre kända finska NHL spelare.

Backen Teemu Eronen var tvungen att lämna landslaget efter matcherna mot Sverige. Ett stort avbräck då det är en rutinerad spelare som hade behövts i detta unga lag.

Ett stort frågetecken för målvakterna också här. Olkinuora stod i första matchen mot Sverige. Han gjorde några horribla misstag som man sällan ser på denna nivå. Kevin Lankinen lär starta mot Tjeckien. Han stod i andra matchen mot Sverige, och stoppade hela 38 skott. Han måste ha en riktigt bra kväll på torsdag, om han ska stoppa de tjeckiska stjärnorna från att göra mål.

Finland har talang och fart, men man föll dit på individuella misstag mot Sverige flera gånger. Det håller inte på den här nivån. Lägg därtill att Sverige hade sin B trupp. Man hade bara 1 NHL spelare.

Tjeckiens odds är alldeles för högt, där allt över 2 måste ses som otroligt bra! En fullsatt arena och med det spelarmaterialet man har, så bör uddlösa Finland besegras tämligen enkelt.

Tjeckien vinna till 2.34 hos Nordicbet. Spelstopp torsdag kl 17,30
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5)

Senast redigerad av Bolt den 2019-04-30 klockan 16:00.
Bolt är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat