Visa ett inlägg
Gammal 2019-04-30, 15:33   #67
Lumiere
Banned
 
Reg.datum: maj 2014
Inlägg: 127
Sharp$: 622
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Lazlo Visa inlägg
Som jag redan sagt här i tråden så är ju vi människor olika hur vi hanterar diverse saker som dyker upp under livets gång.

En del personer är smarta nog att se möjligheter med att ännu ett bolag erbjuder sportsbook på den numera kraftigt begränsade svenska spelmarknaden. Till detta erbjuds en stor bonus som går att använda på flera olika sätt. Jag känner en erfaren bonusspelare som jublade högt när Casumo lanserade detta. Han tjänade ca 50k på mindre än en vecka, inklusive ett uttag från Casumo på över 220k.

Andra personer har en kravbild att man mer eller mindre ska få pengar gratis av bolagen och när det blir lite svårare än så tycker man allting blev så jobbigt och man gnäller över det hela tiden istället.

Vi tvingar ingen att bli medlem på Casumo. Vi bara informerar om att dom öppnat sin sportsbook och erbjuder en ny bonus till detta. Sen är det upp till er om ni är smarta nog att utnyttja detta eller om det ska gnällas istället för att bonusen inte va så enkel eller bra som man hade hoppats.

Bolagen har alltid haft konstiga och orättvisa regler, vissa värre än andra så det är inget nytt. Man får själv avgöra om man tycker det är värt att spela efter dom reglerna och villkoren som erbjuds eller inte.

Den nya spelregleringen har väl haft både sina för- och nackdelar men tyvärr så känns det som att det överlag inte blivit bättre för oss spelare men det kanske kan bli bättre med tiden. Det är ju det man får hoppas på iaf, eller så gnäller man över hur det blivit och lämnar branschen helt.

För övrigt blir det lite dubbelmoral när du försöker predika om att "pengar är inte allt" när i stort sett alla dina inlägg här är gnäll om hur svårt du har att tjäna pengar i den här branschen.
Vad är det för jävla möjligheter du yrar om när Casumo tar sig rätten att konfiskera dina pengar helt efter eget behag beroende på ditt spelmönster. Det är det dummaste jag någonsin har hört, och då har man ändå hört en del i denna sjuka bransch.

Jag har aldrig gnällt hur svårt det är att tjäna pengar i denna bransch, däremot har jag gnällt en jävla massa hur spelbolagen behandlar sina kunder. I vilken annan bransch skulle det vara möjligt?

Förresten så är det stor komedi att spelbolagen överhuvudtaget visar sig på denna sajt, där det ju påstås krylla av duktiga spelare. Precis sådana som spelbolagen försöker undvika med alla medel.
Likaså är det komiskt att dessa "sharps" slänger sig över bonusar som flugor runt ett skit.
Lumiere är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat