Visa ett inlägg
Gammal 2019-05-03, 14:40   #75
Lumiere
Banned
 
Reg.datum: maj 2014
Inlägg: 127
Sharp$: 622
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Memorize Visa inlägg
Vart och varannat bolag har i princip en sådan regler, men precis som nämnts ovan så är det annorlunda formulerat. Bara för att de har en sån regel så betyder det inte att de kommer missbruka den och konfiskera pengar hej vilt.

Har blivit uttag på 3 personer på cirka 80-100k vardera, inte haft några problem alls att få ut dom, och då har jag kastat in hela slanten, t.ex. ett 6-8k bet på en högoddsare, vunnit den, kastat in hela den vinstsumman (20-30k) på högre odds och vunnit den med. Har då börjat safta in en massa skumma 4k bets bara för att omsätta klart (en drös 4k bets på Otroligt udda matcher om jag får säga det själv), inga konstigheter.
Värt att nämna är att jag har spelat samtliga konton från samma enhet. Har också varit snabba uttag utan verifiering samt trevligt bemötande, positivt överraskad, Casumo verkar riktigt softa jämfört med många andra bolag ändå.
Nej vart och vartannat bolag har inte dessa regler. Har du inte ägnat dig åt bedrägeri eller annat fusk så får du dina pengar som du har vunnit precis som jag fick av Bet365 innan de förklarade mig för icke önskvärd och slängde ut mig.

Casumo tar sig rätten att konfiskera dina vinster helt efter bevåg trots att du inte har gjort något som helst fel och det är ju en jävla skillnad. Hade någon korkad medlem rekommenderat detta så hade det inte gjort så mycket men när en administratör på ett som det påstås seriöst spelforum gör det så är det helt uppåt väggarna. Snacka om att vara köpt, det är ju för fan pinsamt...
Lumiere är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat