Visa ett inlägg
Gammal 2019-05-05, 18:15   #1
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 157
Sharp$: 57030
Standard

V75 Åby 11 maj (jackpot)


26 miljoner extra flyttades till sjurättspoolen denna omgång. Dröjer väl inte många veckor nu innan atg i ett pressmeddelande meddelar att man ska konfiskera 20 procent av alla jackpots till någon summer burst och gratulerar kunderna till att få en spännande jättejackpot om några månader.

Mycket hög klass på lördagens omgång tack vare pokalfinalerna men även hög klass i övrigt.

V75-1

Conrads Rödluva blir omgångens jättelampa. På vad man såg i uttagningarna finns det ingen som har en chans mot henne här. Det som talar emot är kanske att det inte är ovanligt med jätteskrällar i unghästfinalerna för ston.

V75-2

Här blir det knepigare. En lottohäst från Italien och Lugauers megastjärna Harran Boko bakspår . Skulle Vlad Del Ronco fungera så kan förutsättningarna med spår 3 och Björn Goop knappast bli bättre. Mycket hög kapacitet i den pållen.

V75-3

Double Exposure struken pga felanmälan skrev Reden på twitter. En lottoitalienare som jag inte kan uttala mig om med. Bahia Q trea i olympiatravet. Mycket enklare nu. Day or Night In spår 8. Inte lätt därifrån.

V75-4

Klass 2 ett getingbo och 1640 m auto. Här får man avvakta lite med att bjuda på vinnare. Utrustningsinfo extra viktig liksom startsnabbheten med dessa förutsättningar. Kan inte den just nu på flera av hästarna.

V75-5

Får känsla för Lesperanza direkt men minns hur jäkla förbättrad Master Crowe var senast med ny utrustning. Bergh har snackat upp Island Life rejält på slutet. Det har spelarna inte haft något för, men nu när den fått bra spår kanske avslag och enkel vinst?

V75-6

Gustavson BE besökte Jägersro i slutet av feb och vann trots galopp spelad till 1,25. Kan inte minnas det loppet så kollade troligen inte den dagen. Spår 8 nu.

Bear Hope hade ingen enkel uppgift senast men gick riktigt bra som tvåa. Nu spår 1. Favorit?

Mellby Club skrikhäst och rejält nerspelad i Örebro intl igår. Slutade med galopp. Enklare emot nu men alla på samma start.

V75-7

Står mellan tre fantastiska hästar. Attreversiamo, Campo Bahia och Evaluate. Erik A hyllade verkligen sin häst sist. Campo Bahia är nog bäst men inte helt att lita på och Melander kommer väl toppa Evaluate till max först till sprintermästaren . Alla tre hästar har tävlat med skor så skulle det komma info om första barfota runt om på en av de tre världsstjärnorna kan det vara läge att chansspika den. Speltekniskt är det ju närmast vansinne att betala för alla tre om man inte har några superdrag i övriga lopp.

En härlig lördag att se fram emot. Det enda trav jag kommer hinna läsa på kommande vecka.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat