Visa ett inlägg
Gammal 2010-09-13, 20:26   #1
maddmax
 
maddmaxs avatar
 
Reg.datum: apr 2010
Ort: Cbus
Inlägg: 2 254
Sharp$: 3250


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

[14/9] NPB (Pro Yakyu)


Match: Chiba Lotte Marines - Fukuoka Softbank Hawks
Spel: Fukuoka Softbank Hawks ML (2.10 @ PinnacleSports)
Spelstopp: 11.15 (14/9)

Gillar verkligen bortalaget i den har matchupen. Ska forklara kort varfor.

Yang Yao-Hsun ar en taiwanesisk pitcher som bland annat spelat i WBC. Han ar 2-0 med 2.57 ERA den har sasongen. Forra tisdagen spelade han 6 innings och tillat 5 hits, 2 walks men inga runs. Yang har en bra punchout och vi kan nog fa se en och annan strikeout hos Lotte imorgon.

Mot honom stalls Bill Murphy. Draftad av bade Giants och Athletics men hade aldrig nagon bra karriar i MLB. Murphy ar 11-6 med 3.97 ERA for sasongen men gjorde ingen bra insats senast mot Orix. Det blev 6.1 innings med 8 hits, 2 walks och 4 ER. Innan dess blev det bara 3 innings med 5 ER (mot Rakuten).

Chiba Lotte har bara vunnit 7 av 20 moten de har lagen emellan den har sasongen och jag tror inte det blir en attonde. Man ar aven 1-7 de senaste 8 matcherna med fem raka forluster. Man ar visserligen battre pa hemmaplan men man moter ocksa ett betydligt battre motstand. Hawks fick daremot med sig en viktig vinst hemma senast mot Nippon-Ham och trots att offensiven sett halvkass ut mot slutet har man definitivt kapaciteten. Som nast basta bortalag i ligan bor man verkligen inte vara underdog har under de har forutsattningarna. Solklart overodds och jag gar in ganska hart.
maddmax är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat