Visa ett inlägg
Gammal 2019-05-08, 14:44   #25
ab5
 
Reg.datum: feb 2010
Inlägg: 317
Sharp$: 1246
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av mikaels Visa inlägg
Men hur är det med formen på Ingbest, Pydins formkurva verkar ju däremot peka åt rätt håll och precis i Maj förra året var han i otroligt slag...kanske får ändra mig lite...Balans: Skor runt om
Vagn: AM jänkarvagn
Huvudlag: Halvstängt
- Han har gjort två lopp i Norge på sistone och varit suveränt bra. Näst senast avslutade han 17,6/500 och senast gick det fortare än så över upploppet, så jag har varit väldigt nöjd. Han är verkligen fin för dagen och känns bättre än vad han gjorde i höstas, så jag är supernöjd med honom helt enkelt. Från det här läget, och när Månprinsen fick bakspår, så kommer Ingbest laddas och vi vill till spets den här gången. Han gick barfota fram senast, men nu blir det skor runt om. Det har faktiskt ingen större betydelse för honom. I övrigt gick han med jänkarvagn och halvstängt huvudlag senast. Den här gången kan det eventuellt bli helstängt, säger Fredrik Fransson.
VINSTCHANS: 4 av 5 från Fredrik Fransson(!!!)
Månprinsen, Pydin, Ingbest får nog bli låset. Streckprocenten på Pydin och Ingbest är även mycket roligare än på Bellfaks och Smedsbofaksen, vinstchansen känns dock ganska likvärdig. Tangen Haap tror jag man kan ta bort med tanke på läget.

I övrigt kan Cyborg i lopp 8 vara en intressant skräll. 2% just nu, ska gå med bike och barfota för första gången...
ab5 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat