Visa ett inlägg
Gammal 2019-05-11, 12:01   #1
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 124

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

V75 Åby (11/5) - 44 kronor andelen


https://www.atg.se/?sharedBet=true&c...4-074fc0cbda51

Fin jackpott och bra lopp. Sitter på ett hotell och kommer göra systemet från mobilen. I nuläget är det endast klart (99%) med spik på Conrads Rödluva. Övriga ifyllda lopp är bara lite hästar jag har i tanken. Så uppbyggnaden är långt från klar.

Inte optimalt med mobilen då jag inte kan få in lika mycket information som jag vill på kort tid. Dock är det Åby (söderbana) samt har jag hyfsad koll på startfälten i förväg.

Omgången riskerar väl att floppa utdelningsmässigt så det blir min största nöt att knäcka. Att bygga systemet med potential nu när jag spikar lampan i första. Måste lämna någon favorit utanför då jag kör ett matematiskt. Annars lämparvsig omgången bäst som reducerat men min polare var inte intresserad att knappa och ha sig så jag avstår själv att göra det via mobilen.

Häng på om ni tycker infon som kommer undervdagen känns bra. Ju närmare start ju mer komplett kommer systemets uppbyggnad att bli.

Inte optimala förutsättningar men jag gör mitt bästa. Trevliga lopp och vill vara med. Tänkte köpa en andel själv först bara men då veta lite om uppbyggnaden och inget passade mina tankar där då det riskerar att ge under tusenlappen etc.

Därför kör jag ett eget. Inga begränsningar på antalet andelar. Inlämning efter 16.

https://www.atg.se/?sharedBet=true&c...4-074fc0cbda51
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat