Visa ett inlägg
Gammal 2019-05-15, 13:17   #1
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

V86 (15/5) - 25 kr per andel - Jägersro och Solvalla


https://www.atg.se/?sharedBet=true&c...a-61b4cce686c1

Tillbaka efter vandringen lite tidigare än beräknat av diverse orsaker gör att jag tar fokus på V86 ikväll. Detta då det är min hemmabana. Möjligen åker jag ut där men stannar nog kvar hemma.

Oavsett tycker jag omgången känns småintressant då en del hästar jag följt lite extra noga startar. Vilka som kommer med återstår att se. Ännu inte valt spik då jag inte börjat hårdplugga omgången ännu. Men det finns några jag lutar lite åt och det är bl a Lukas Zaz trots relativt hög procent men det är många övriga lopp det kan skrälla i.

Jag uppdaterar här med tankar under dagen samt kommer systemet börja ta form inom kort dessutom så man kna följa en preliminär uppbyggnad. Ju närmare 19 klockan blir ju mer spikat blir systemet. Inlämning sker efter 20.00 och det kommer ske få ändringar då om ens några. Dock bra överblick på värmningar och det går att få ut mycket information på vinnarspelet i första avdelningen t ex.

25 kronor andelen och jag tar tre från början men kan köpa fler med eget eller andras konto. Inget maxtak på andelar (förutom ATG:s egna). Som vanligt försöker jag bygga systemet med potential i och det innebär när det är matematiska system att vissa favoriter utelämnas och eventuellt spikas en lågprocentare för att vi inte ska betala för mängder med favoritrader ingen blir särskilt glad över att sätta.

Nu kör vi igen! Blir andelsspel idag och på lördag. Sen flyger jag utomlands på tisdag och tar det lugnt istället för att klättra i berg. Kan dock bli lite spel även då eftersom jag kommer vara uppkopplad en del


https://www.atg.se/?sharedBet=true&c...a-61b4cce686c1
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat