Visa ett inlägg
Gammal 2019-05-16, 16:32   #10
mikaels
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Nästan lite lustigt att förra årets elitloppsvinnare startar i gulddivisionen som kallas vägen till elitloppet när man tackat nej till start där, men visst måste väl en av världens bästa hästar vara stenklar här nu när den fick spår 2 på spetsbanan Gävle. Inte tar väl Pastore Bob en längd på den.

Det var V75-6.

V75-1

En mycket klen silverdivision där omgångens andra spetsspik dyker upp. Som Nobel Amok sett ut i de två senaste kan jag redan nu bjuda på hur detta körs och slutar. MT Insider spetsar men släpper direkt till Bergh som sedan leder runt om.

V75-2

Ett inte alltför högklassigt lärlingslopp. Arras Cando har två billiga vinster i rad men det känns inte som någon spik från spår 10 med Kim Moberg.
Väldigt svårt att räkna på hur detta lopp blir kört med vad jag kan se många gasglada lärlingar på halvdåliga V75 hästar. Panther Face borde väl duga med väldigt bra kusk. Gardera på.

V75-3

Kallblod i låg klass är precis vad jag gillar. Spontant känns väl Rappnor på start som troligaste vinnaren även om den inte riktigt infriade sist. Minns att man då ändrade till skor sent. Nu blir det säkert barfota. Guli Rubin, Denex, Backegubben och Joker C K är väl hästar som ska med vid gardering.

V75-4

Här blir väl Hulk Boko stor snackis efter två raka hos nya tränaren Westerholm. Men hästarna som kommer till honom presterar ofta bra direkt och Hulk Boko har väl inte varit känd för några längre formtoppar tidigare. Minns ett ruggigt lunchlopp den gjorde i fjor. Spår 10 på snabb Gävlebana är väl heller inte kanon även om det är voltlopp över full distans .
Eicas var ju ruggigt bra sist när den pressade sönder Conrad Lugauers storfavorit
Cesar Borgia på Solvalla. En sådan prestation här räcker långt.
Min vinnare är dock Nurmos Global Winner. Var ju helt överlägsen första barfota senast. Löser Jorma femtespåret i volten så kör han till spets och vinner men finns nog viss galopprisk.

V75-5

Här är det svårt att tro att den folkkäre italienaren skulle torska med Zanzibar Wise As. Dom försökte ju svara sist på valla och första 500 gick på 1,08 men över mål var den väl 20 meter före resten.
Möter en del bra norrlandshästar men ingen som troligen kan hota Gocciadoros megastjärna.

V75-6

Som sagt så är det svårt att tro på annat än spets och slut för Ringostarr Treb även om det finns några riktigt bra hästar emot. Dock ingen som enkelt vunnit elitloppet.

V75-7

Även här måste väl Gocciadoro ha väldigt bra chans . Vicario var gigantisk favorit senast men galopperade. Skulle den göra det igen så är det väl Donners Am från spår 2 (väldigt förbättrad utan skor senast) eller framförallt Coogan från spår 3 (väldigt fin vid vinsten senast på valla) som gör upp. Några bra med bakspår men dom är otroligt handikappade på en snabb Gävlebana.

Tveksamt spelvärde i omgången då det inte tillförs extra pengar men på förhand stor risk för låg utdelning och jackpott.

Slutligen en riktigt glad nyhet : Ni kommer i princip slippa mig på forumet till veckan efter elitloppet då arbetet med EU valet från i morgon går in i ett intensivare skede med mycket övertidsarbete vardagskvällar. Kan dock tänkas att jag just nästa lördag dyker upp här då jag är ledig då. Surt att missa de fina tävlingarna i Halmstad i morgon men å andra sidan är det nog sportsligt bottenrekord på V86 på onsdag när fyra ramlopp, två på Jägers och två på Solvalla lagts på V86 spelet då de bättre loppen fick så få anmälda hästar. Det är riktigt trist att se.
Testar den folkkäre italienaren i femte, till 2,65 på svs. Kör även en komb på Unibet NA i första(2,35) tillsammans med den folkkäres i sista(2,90), Forza Italia!

Senast redigerad av mikaels den 2019-05-16 klockan 16:37.
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat