Visa ett inlägg
Gammal 2019-05-19, 18:17   #45
Billman
 
Reg.datum: aug 2013
Inlägg: 293
Sharp$: 2442
Standard

Jag har ju skrivit det tidigare och det låter som ett mantra, men Nurmos har aldrig fått fram en sprinter på tusen försök. Han tränar inte så helt enkelt. RE kan säkert gå 2100 i 09 fart, men här måste man speeda både i början och till slut om man vill vara med och det kan han inte. Han kom fort till slut och slog av Dijon i Cagnes,. Men det upploppet är mycket långt. Han är obesegrad på Valla men har aldrig gått på sprinterdistans där. Nu när alla försöker var politiskt korrekta och sitter och gungar i vagnen som i ett Norskt ponnylopp så har fransmännen ett stort övertag. Dom tänker visa pisken om det behövs.

Propulsion uppfattar jag som lite av en oturshäst när det gäller stora lopp. Det är alltid något som inte stämmer när det drar ihop sig till Elitloppet eller PdA. En glasbit och två lopp på samma dag?

Gudabenådade hästar naturligtvis. Men det är Aubrion de Gers också. Verbeeck i jollen från innerspår betyder bra spår i finalen.Han har ju vunnit två Elitlopp(och 5 PdA med outsiders)så han kan köra på Valla. Med pisk. 15 raka och fyra av dom med Jos.

Vi får se...

Senast redigerad av Billman den 2019-05-19 klockan 18:19.
Billman är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat