Visa ett inlägg
Gammal 2019-05-19, 19:44   #1
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 125
Sharp$: 56795
Standard

V75 Solvalla 25 maj


Lördagens V75a ser ruggigt svår ut. Inte minst med tanke på att det är många lite speciella faktorer som spelar in denna dag.

Atg fick ingen jackpot. Det innebär att spelvärdet är ganska lågt. Ingen V75a är lika sönderanalyserad som den elitloppslördagen och att då ha minst 35 procents spelavdrag gör det väldigt svårt att vinna pengar. Elitloppshelgen är den helg på året när atg tjänar överlägset mest pengar och om man vänder på det därmed den helg när deras spelare förlorar som allra mest. Sporten är fantastisk men det finns absolut ingen anledning att inbilla sig att det är lättare att vinna pengar denna helg för det är precis tvärtom. Tiden är sedan länge förbi när en stor del av motspelarna bestod av Harry Boy lirare och berusade solvallabesökare. Nu är det stora tillsammansbolag där dom som gör system generellt är oerhört skickliga och utländska spelsyndikat men med 35 procents spelavdrag ska slå.

V75-1

Stoeliten där Mellby Free fick dåligt spår och där merparten av märrarna är rätt okända för V75 kollektivet. Shadow Gar borde väl ha kanonförutsättningar med spår 3 och kort distans.

V75-2

Härligt spellopp med många potentiella vinnare. Osäker på hur spår 6 i volten med Jorma passar Hankypankyrubyred men om det är spetsläge måste det väl vara mest troliga vinnaren. Men inte alltid Jorma lyckas så bra med springspår i volten.

V75-3

Om det inte vore för hur den folkkära italienarens hästar presterade igår hade väl Vincero Gar varit en spik. Lite osäker nu och mycket info lär inte komma från stallet sedan dom inledde bojkotten mot svensk media. Skulle den galoppera som hans hästar gjorde igår så finns det flera väldigt bra motbud.

V75-4

Sato säger hjärtat. Hjärnan kanske att kuskar som Håkan E Johansson nog får svårt att lyckas när det är V75 final denna speciella dag. Även här många som kan vinna och alla kommer att vara iordningställda till max.

V75-5

Lyckas Goop hålla spets med Emile Zola Sisu är det nog slut, men galopp vid senaste starten i Sverige som jätteskrik och inte sett senaste loppet i Finland.
Annars väldigt öppet även här ser det ut som.

V75-6

Hur passar full distans för italienarens häst här? Bara 1600 m lopp i raden.
Tippar Heart Of Steel på bra startspår. Lesperanza bakspår men nu kanske Goop hänger på biken som det pratades om senast men inte blev av. Väldigt mycket kommer avgöras av hur det blir kört. Goops häst kan ju gå ruggigt fort en bit och sitter den bra till i sista sväng efter toktempo vinner den nog.

V75-7

Harpers ser väldigt spelvänligt ut i år. Hur bra är C.D? Fina resultat i Frankrike .
Kan Handsome Brad plocka 40 m på väldigt bra hästar på start. Avgörs nog även här av hur det blir kört.


Tyvärr för min del börjar V75an redan 14.30 på lördag. Därmed missar jag allt vad livetrav heter elitloppshelgen i år. Bara att bita ihop och komma igen. Kommer därmed heller inte läsa på travet till elitloppshelgen i år så detta var vad jag hade att bidra med.+
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat