Visa ett inlägg
Gammal 2019-05-20, 11:03   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Readly Express eller Propulsion? 888sport boostar oddsen!


Veckan är nu kommen när det till helgen är dags för den mest prestigefyllda travtävlingen i Sverige, Elitloppet, som avgörs på Solvalla i Stockholm.

Årets tävling målas upp lite som "giganternas kamp" där förhandstipsen säger att det mesta står mellan svenska superhästarna Readly Express och Propulsion.

Svenska tränaren Daniel Redén slår också rekord i årets elitlopp då han som första tränare någonsin har med 4 hästar och en av dessa är ju en av favoriterna Propulsion men i stort sett hela hans stall har visat grym form senaste tiden så visst skulle någon av hans andra tre hästar kunna skrälla lite om dom har dagen. Vår travexpert lenninen har ju lyft en annan Redén häst som skrällvinnare vilket är Heavy Sound som imponerade stort senaste starten.

Till helgens stora travfest så väljer 888sport att boosta oddsen ganska så rejält på helgens två stora favoriter. Bättre läge än så här får ni inte att bli medlemmar hos 888sport alla travvänner så ta chansen nu:


888sport erbjuder även odds på hästar övriga travdagar så det kan vara läge att titta in deras odds dagligen då det många gånger finns mycket spelvärt!

Stort lycka till!
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat