Visa ett inlägg
Gammal 2019-05-22, 10:33   #51
Fulsprit
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 8 363
Sharp$: 1145


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Hamnar Readly Express i dödens så kommer det gå relativt sakta då loppet är låst och det kommer köras sista 5-600 metrarna. Nu tror jag inte han hamnar där, utan körs till spets - för vem i detta fält vill inte ha denna rygg och en smörresa till finalen?

Den som släpper RE till ledningen kommer få detta i retur över upploppet i form utav att BG kör undan så att den i rygg kan knipa andraplatsen - det är så det fungerar, i alla fall i teorin. Inte alla har häst till det, men RE klara ju detta, utan problem.

Den enda som jag ser kan tänka sig svara är Gelormini om denne av någon anledning skulle hitta till spets inledningsvis - vet inte om denne är startsnabb. Skulle Sorbet laddas och finna ledningen så kostar detta och Jepson vet hur Redén tänker om sina hästar och tokkör såklart inte i sitt första Elitloppsförsök, någonsin. Det blir antingen spets och släpp, eller backa sist eller ner i ev. lucka.

Svanstedt vet ex. att hans norska styrning är relativt grön och vill säkerligen hellre ha rygg ledaren än att få Readly tryckandes på utsidan och därmed riskera missa en final - vad tusan, ALLA de andra kuskarna resonerar så!

Readly Express sitter i ledningen efter 5-600 körda och går sedan inte att slå - så spika och bläddra vidare!


Edit: Disco Volante hade jag "totaltappat" och denne tar ju spets. men det är samma sak där - han släpper till Readly Express!
__________________
YNWA
---------------------------------------------------
Sverige är förlorat - välkommen kaos!

Senast redigerad av Fulsprit den 2019-05-22 klockan 13:23.
Fulsprit är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat