Visa ett inlägg
Gammal 2019-05-24, 23:15   #25
Trazan
 
Trazans avatar
 
Reg.datum: jan 2019
Inlägg: 63
Sharp$: 2550
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Trazan Visa inlägg
Avd 1: Räkna med en rivig inledning. 1-4 lär ladda ordentligt från början. 1609m är såklart ett plus för de innersta spåren men jag tror ändå det blir Shadow Gar i spets efter 300 meter. Sen är det väl troligt att Gocciadoro ställer en allvarlig fråga ut på första rakan. Hur Pippo resonerar då är inte helt lätt att veta. Med tanke på segern senast lär han väl vara sugen att svara även om Shadow Gar kanske visat på senare år att hon inte vill gå i full fart hela vägen. Om man visste att Gocciadoro får överta hade jag rankat Peace of Mind först men i och med att Pippo mycket väl kan svara spets och det oavsett lär bli en vansinnig öppning rankar jag Mellby Free som etta. Jänkarvagnen åker på och Goop har goda chanser att slinka igenom bra från bakspåret.

Rank: 10 - 4 - 3 - 1 - 8 - 5
Måste rätta mig själv. Var helt övertygad om att Stoeliten var 1609 meter men det är ju 1640 meter. Således ännu större chans/risk att Shadow Gar tar sig förbi de invändiga initialt.

Kan väl dessutom vara värt att poängtera att Conni verkar ändrat sig vad gäller vagnen på Norton Commander. Det blir vanlig vagn även denna gång.
Trazan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat