Ämne: Kvalitetstrav
Visa ett inlägg
Gammal 2019-06-16, 13:29   #3
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Är väl bra att lite nostalgi om hur det var förr finns kvar några sommardagar men kanske en bättre rubrik vore nostalgitrav. Är ju sällsynt tyvärr att topptränarna och toppkuskarna numer deltar dessa tävlingsdagar. Sen drivs ju dessa banor utan större bidrag tack vare ideellt arbete och därmed finns det all anledning att fortsätta som dom gör. Flera av säsongsbanorna borde drivits på samma sätt och det kommer nog inte dröja länge innan det blir antingen så eller nedläggning för ett antal av de mindre säsongsbanorna.
Ja kvalitet kan betyda väldigt mycket olika saker. Kvalitetstid med sin familj behöver inte betyda att man gör någon spektakulär resa eller aktivitet tillsammans. Kan vara mer kvalitet i att sitta ihopkurade i stugan en regning midsommarafton.

På trav kan det vara livskvalitet att vara på en fin bana nära naturen. Eller att man befinner sig extremt nära hästarna och händelserna som man gör på en väldigt liten bana.

För min del tycker jag bara det sabbar när stortränarna skickar upp en busslast såna dagar också. Så de kan gärna låta bli det. Lite som att skicka formel 1-bilar till ett folkrace. Passar verkligen inte in. Det brukar visa sig också, inte helt ovanligt att de floppar totalt heller när ska köra formel 1 på 800-metersbana t ex.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
AmaerildeRimfrost (+1), abstruse (+1)
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat