Visa ett inlägg
Gammal 2019-06-16, 18:36   #1
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 157
Sharp$: 57030
Standard

V75 Kalmar 23 juni


Kikat lite på startlistorna men kommer inte hinna läsa på förrän till helgen. Får känslan att det är en oerhört svår omgång utan några givna spikar.

V75-1

Säger Cobbys Olifant som visat sig duga i hårda lopp men absolut ingen given vinnare.

V75-2

Oerhört knepigt lopp där alla hästar har mellan 1600 och 4000 startpoäng. Maple Hills Eto fin i spets senast. Spets och slut? Krävs nog nästan helgardering för att vara säker på att överleva.

V75-3

Härlig gulddivision i den meningen att det är ruggigt svåranalyserat med så många startkanoner och hästar som gärna drar i spets . Hur tog Flemmings Slide so Easy Oslo GP och det lopp den fick där? Disco Volante från elitloppet till Kalmar. Den blir väl favorit men kommer den enkelt till spets?

V75-4

Detta är ju ett ruggigt bra klass 2 försök. Är ju som natt och dag mot det som kördes uppe i Boden igår. Atg inte snälla mot spelarna när en sådan som Velten Versailles från Holland tillåts årsdebutera på svenska V75. Är en kanon som aldrig förlorat ett lopp men kollade precis senaste gången den startade på Jägersro och lär krävas mycket mer nu. Då kom den enkelt till spets i ett klent lopp, fick bestämma och vann lätt i ett ramlopp en V86 kväll i höstas. Rätt svårlöst annars men Gambit Brodde måste vara tidig.

V75-5

Ingen given vinnare i silver heller. Ragazzo Da Sopra spår 12. Troligen 500 meter för långt för att Secret Mission ska kunna dra i spets och vinna. Gardera på.

V75-6

Mycket svårt stayerlopp där det vimlar av hästar med tveksam form. Normalt skulle Kolgjinis megastjärna Platon Face ha toppchans. Den vann Harpers i fjor och möter bara skräp jämfört med då. Men segern i Kalmar näst senat var mot ett riktigt skräpgäng och övertygade inte i Danmark senast. Det krävs nog en del streck här med.

V75-7

Fin stoelit men är väl frågetecken gällande form här med på flera. Man har läst att Fredrik P siktat hit med Ultra Bright men vad har den visat hitills i år? Hur blir detta lopp kört?


Som sagt en av årets på förhand svåraste V75or. Känns som större risk att ingen får 7 rätt än jackpot på femmorna.

Senast redigerad av AmaerildeRimfrost den 2019-06-22 klockan 13:40.
olle är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat