Visa ett inlägg
Gammal 2019-06-20, 23:08   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Stryktipset 23/6


Ni som valde att rygga förra veckans reducerade system kunde glädjas åt en härlig sommarslant då 13 friska rätt ramlade rakt in på Svenska Spel-kontot tillsammans med sexsiffrigt belopp. Det gäller att smida medans järnet är varmt och denna midsommarhelg kommer Stryket med en tvådagarskupong som sträcker sig över söndag samt måndag. Sju drabbningar från Sverige, två matcher från Copa América samt fyra möten från de Afrikanska Mästerskapen är vad som gäller och en del intressanta tillställningar med tillhörande skrällchans kan få ordentlig fart på utdelningen. Så fram med sill, köttbullar, färskpotatis och en penna för nu åker vi!


Spelstopp: Söndag kl 15.59

1. Brommapojkarna - Örgryte 2

Statistik
Gustav Ludwigson är hetast i Superettan för tillfället! 25-åringen har nu avgjort två matcher i rad och 1-0 segern senast mot GAIS innebär att Sällskapet nu har tre raka fullpoängare och har tagit upp jakten på toppen. Förra säsongens allsvenska klubb Brommapojkarna är ett lag i fritt fall och de rödsvarta har bara löst två trepoängare på hela säsongen. Lyckligtvis för stockholmsgänget är bottenstriden jämn och avståndet uppåt är inte alltför långt. Här ser dock värdarna ut att streckas för hårt och då blir valet ännu lättare. Utgå från höger.

2. Halmstad - IK Frej 1

Statistik
Det har knappast varit optimism som osat i Halmstad när det diskuterats fotboll på stadens kaféer. Bollklubbens inledning av säsongen där Ante Johansson, Djuric, Allansson med flera skulle leda de blåvita tillbaka till Allsvenskan har varit ett misslyckande och trots segern senast mot Mjällby har den anrika föreningen bara vunnit fyra av de inledande 13 matcherna. Frej har mättats något efter en fin period. Täbygrabbarna förlorade klart mot Dalkurd senast (1-3) och dessförinnan hade Västerås inga problem att montera ner de gulsvarta. Värdarna ska såklart råda som favoriter här. Noterbart är dock att HBK inte vunnit två matcher på rad denna säsong och därmed ska nog ett kryss ritas ner tämligen omgående.

3. Nyköping - Carlstad United 2

Statistik
Ett steg under Superettan hittar vi Division 1 och den norra serien där Nyköping tar emot Carlstad United. För Bissarnas del är det en en vårsäsong som laget troligen helst vill glömma. Tio raka matcher utan seger är noterade för de rödvita och dessutom släpper värdarna in ofantligt mycket mål för tillfället. Gästerna från Värmland är med i toppen även om avståndet upp till Umeå och Akropolis är långt. Tvåan ser här ut att hamna strax under 50 procent vilket gör en Unitedseger till en mycket prisvärd spik.

4. Sandviken - Karlstad BK X

Statistik
Folkligt, festligt, fullsatt! Så kan derbyt i Gästrikland mellan Gefle och Sandviken beskrivas där laget från bandystaden drog det längsta strået efter Leo Englunds 1-0 mål. Segern innebär att de rödvita ligger med på den övre halvan när ungefär halva serien spelats. Karlstad är en spännande nykomling. Bollklubben tog steget upp från Division 2 föregående säsong och har faktiskt bara förlorat tre matcher så långt denna säsong. Bortaspelet är dessutom bra och värmlänningarna ska inte räknas bort här. Utgå från mitten men gardera tillställningen snabbt.

5. Vasalund - IF Sylvia 2

Statistik
Den tidigare AIK-profilen Nebojša Novaković styr Vasalunds skuta och Stockholmslaget fick se sig besegrade för tredje gången denna säsong i förra omgången då serieledande Akropolis blev alltför svåra. Värdlaget kommer inför mötet med Norrköpingslaget Sylvia få klara sig utan sina kenyanska landslagsspelare Ouma och Ochieng som är i Egypten och spelar landslagsfotboll. Tydliga avbräck såklart. Östgötarna gjorde en ganska okej insats i mötet med Linköping senast men fick trots detta se sig besegrade med 2-3. Lagets tredje raka förlust. Gästerna ser dock ut att streckas försiktigt här vilket gör tvåan till omkring 20 procent given. Fin utgång.

6. Colombia - Paraguay X

Statistik
Sista matcherna från gruppspelet av Copa América rullar igång nu och i Grupp B är det redan klart att Colombia kommer vinna gruppen efter två raka segrar. Måltjuven Duván Zapata avgjorde tillställningen med Qatar under torsdagen med sitt 1-0 mål sent i matchen. Queiroz kommer av allt att döma rotera en del i startelvan här vilket öppnar för Paraguay. La Albirroja är överraskande nog med bra i racet och med disciplinerat spel var de ytterst nära att roffa åt sig samtliga poäng mot Argentina senast. En poäng kan faktiskt räcka för Berizzos landslag för att ta sig vidare. Ett överstreckat Colombia undviks på det mindre systemet.

7. Qatar - Argentina 2

Statistik
Efter två mycket tveksamma insatser är det nu dags för Argentina att skriva det sista provet i jakten på ett godkänt resultat. Allt annat än avancemang från gruppen är ett hejdundrande misslyckande för det stjärnspäckade sydamerikanska laget. La Albiceleste har dock varit i denna prekära situation innan. Under VM i Ryssland hade de ljusblåvita bara en pinne inför den avslutande omgången men lyckades efter en 2-1 seger mot Nigeria tråckla sig vidare från gruppen. Qatar kommer dock inte sälja sig billigt. Asiaterna har visat sig välorganiserade och samspelta och har dessutom en del kvalité framåt. Här verkar dock tvåan kunna köpas till fantastiskt pris vilket gör tvåan given. Krysset åker dock med på det större systemet.

8. Algeriet - Kenya 1

Statistik
Mästerskapssommaren är nu komplett då även de Afrikanska Mästerskapen rullat igång. Egypten är värdlandet och mötet mellan Algeriet och Kenya ska spelas på “30 June Stadium” i Kairos utkanter. Nordafrikanerna har spelat tre vänskapslandskamper inför premiärmötet och vunnit två av dessa samt kryssat mot Burundi. Kenya rankas 105:a i världen och har inte deltagit i turneringen sen 2004 och kommer såklart få det oerhört tufft här. Intressant är också att inte mindre än tre spelare från de svenska serierna representerar kenyanerna. 1X räcker garanterat långt.

9. Marocko - Namibia 1

Statistik
Marocko kliver in i de Afrikanska Mästerskapen som en av huvudfavoriterna. Nordafrikanerna har ett landslag med massor av rutin och kvalité där bland annat Dirar, Benatia, Mazraoui, Saiss, Ait Bennasser, Idrissi och Ziyech hittas. Namn som absolut inte motståndarna Namiba kan matcha. The Brave Warriors är på förhand en av de stora slagpåsarna i turneringen. Marockanerna har dock inte kommit upp i nivå under junis träningsmatchande och går in i premiären med två raka förluster. Ettan ska dock inte behöva ifrågasättas. Bra spik!

10. Senegal - Tanzania 1

Statistik
Det blir ingen Mané i Senegals laguppställning i mötet med Tanzania. Liverpoolstjärnan är avstängd efter att ha dragit på sig ett par gula kort för mycket i kvalspelet. Måltjuvens frånvaro ska dock inte påverka alltför mycket här då senegaleserna i övrigt ser oerhört fina ut. Tre riktigt bra målvakter, Koulibaly, Kouyate, Sabaly, Sane, Wagué, Baldé Diao med många flera gör The Lions of Teranga till en mycket trolig guldkandidat när det börjar dra ihop sig. Tanzania kommer få ruskiga problem att kunna ta sig vidare från gruppen som även består av Algeriet och Kenya. Ettan är kupongens allra mest lysande spik!

11. Elfenbenskusten - Sydafrika 1

Statistik
I Kairo ska Elfenbenskusten ta sig an Sydafrika. Elefanterna har en del press på sig då nationen på papperet har ett riktigt bra lag och på förhand ser därför första- och andraplatsen i gruppen ut att stå mellan Kamaras lag och Marocko. Bafana Bafana är dock en utmanare som inte helt ska underskattas. Nationen från sydspetsen har ett par intressanta spelare så som Mokotjo, Serero, Zungu, Mothiba och Veldwijk. Defensiven är dock fortsatt ett litet frågetecken. Att sydafrikanerna ska vinna här känns mindre troligt och 1X bör lösa biffen.

12. GAIS - Degerfors X

Statistik
Vi återvänder till Sverige och Superettan där kupongens två avslutande tillställningar hämtas från vår näst högsta division. För GAIS del var förlusten i derbyt mot Örgryte lagets tredje raka förlust och göteborgarna är på allvar indragna i bottenstriden. Gästerna från Degerfors tog en efterlängtad trepoängare då Västerås besegrades hemma på Stora Valla. Vinsten var de rödvitas första på sex omgångar och Jacobssons gäng parkerar efter 13 omgångar på en åttonde plats i ligan. Det brukar historiskt vara tätt och jämnt mellan lagen och en helgardering blir en enkel lösning.

13. Öster - Varberg X

Statistik
Varberg reser till Växjö efter att ha inkasserat sin första förlust för säsongen då Bois besökte Jönköping under torsdagen. 1-3 mot smålänningarna var väl kanske inte så mycket att snacka om, däremot ådrog sig skyttekungen Seljmani en, vad det såg ut som, lårskada/sträckning. Återstår att se om anfallaren finns med i truppen mot Öster. Järdlers mannar kan inte vinna fotbollsmatcher! De rödblåa har bara löst en trepoängare så långt (sämst i serien) och bara svaga BP ligger efter hemmalaget i tabellen. Med tanke på hur hallänningarnas match senast artade sig finns dock en del som talar för värdarna här. Alla tecken är att föredra.


Singelstrecket! - Senegal

Lejonen ser ruskigt starka ut på förhand och när Tanzania ställs på andra sidan mittlinjen ska ettan vara bombsäker.

Kupongrensaren! - IF Sylvia

Norrköpingslaget gjorde en klart godkänd insats mot svåra Linköping senast och föll efter ett övertidsmål. Vasalund är inte någonstans omöjliga och stockholmarna har dessutom en del spelare borta. Bra drag!

Spelförslag:

432 rader

1. BP - Örgryte 2
2. Halmstad - Frej 1
3. Nyköping - Carlstad 2
4. Sandviken - Karlstad 1x
5. Vasalund - Sylvia 1x2
6. Colombia - Paraguay x2
7. Qatar - Argentina 2
8. Algeriet - Kenya 1x
9. Marocko - Namibia 1
10. Senegal - Tanzania 1
11. Elfenbens. - Sydafrika 1x
12. GAIS - Degerfors 1x2
13. Öster - Varberg 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. BP - Örgryte (x)2
2. Halmstad - Frej 1(x)
3. Nyköping - Carlstad 2
4. Sandviken - Karlstad 1x2
5. Vasalund - Sylvia (1x)2
6. Colombia - Paraguay 1x2
7. Qatar - Argentina x2
8. Algeriet - Kenya 1x
9. Marocko - Namibia 1
10. Senegal - Tanzania 1
11. Elfenbens. - Sydafrika 1(x)
12. GAIS - Degerfors (1)x(2)
13. Öster - Varberg 1x2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat