Visa ett inlägg
Gammal 2019-06-22, 20:10   #10
Trazan
 
Trazans avatar
 
Reg.datum: jan 2019
Inlägg: 63
Sharp$: 2550
Standard

Avd 1: Jag kommer inleda med en spik imorgon. Cobbys Olifant är en av de bästa hästarna i fältet och spetschansen är god. 27 % i nuläget känns klart spelvärt, jag hoppas han inte stiger så mycket mer.

Rank: 4 - 1 - 5 - 12 - 10 - 2

Avd 2: Lurigt lopp där det känns som det kan bli en riktigt rivig inledning. När jag såg listorna i söndags tänkte jag att Maple Hill’s Eto’o kunde vara en spik. Jag tvivlar dock på att han kan svara ut Alicia Bore och med startsnabba hästar invändigt också så det kan bli en jobbig resa. Jag håller honom ändå som förstahäst. Beyblade är första motbudet som jag ser det, men det finns flera roliga skrällar så här kan det löna sig att strecka på.

Rank: 4 - 6 - 1 - 8 - 5 - 9

Avd 3: Pastore Bob känns som en tveksam favorit, det var länge sedan han presterade på topp. Tycker dessutom hans startsnabbhet är överskattad. Många minns elitloppsfinalen ifjol men utan goggles öppnar han inte lika bra. Jag håller honom ändå som knapp spetsfavorit här men även om han skulle komma till ledningen så är jag inte alls övertygad om att han håller hela vägen hem. Jag lyfter upp Dante Boko som förstahäst som var grym i försöket till Sweden Cup. Det optimala vore om Ludde lyckas hitta fram till dödens på första rakan, då tror jag han har bra chans. Han har oavsett en rätt startsnabb rygg i starten så han bör få ett vettigt lopp. 12 % just nu, det känns verkligen som för lite.

Rank: 9 - 4 - 5 - 6 - 7 - 1

Avd 4: 54 % på en häst som gjort fem starter totalt, inte startat på ett halvår och dessutom har bakspår. Det verkar helt vansinnigt men med tanke på Engwerda/Ebbinges träffsäkerhet när de kommer till Sverige förstår jag ändå att Velten Versailles blir favorit. Jag tycker väl dock att han dragit iväg lite väl på strecken. Första motbudet är givetvis Gambit Brodde. Connis stallform känns fortsatt stark och Gambit Brodde är väl den klara spetsfavoriten. Tycker dessa två sticker ut lite och går det utanför dessa är det vidöppet. Speciellt med tanke på att vankas en del intressanta utrustningsändringar.

Rank: 9 - 5 - 1 - 11 - 2 - 7

Avd 5: Ruskigt öppet lopp. Det känns som Uppohoppa blivit favorit ”i brist på annat”. Secret Mission lär väl ta spets igen men det känns tveksamt att han ska kunna leda runt om när det är full väg. Ragazzo da Sopra var väldigt bra sist men läget är ju vad det är. Hazard Boko har jag haft stark feeling för men Lennartsson låter inte uppåt och ska rygga Secret Mission. Jag har just nu Wingait CH som förstahäst. Jag har följt honom på slutet och kanske kan det nu vara dags.

Rank: 6 - 12 - 4 - 1 - 9 - 5

Avd 6: 24 % på Platon Face måste ses som ett fynd. Han var sämre senast men stallet har förklaringar på detta och man borde väl tycka att han nu är i ordning i och med att han startar igen. Platon vann ju detta lopp ifjol och presterar han i närheten av vad han gjorde då bör han ha bra chans. Första motbudet är såklart New Life Wheels som är den troliga ledaren.

Rank: 14 - 1 - 3 - 12 - 9 - 13

Avd 7: In Toto Sund känns väl hårt spelad (53 % just nu) då det luktar dödens lång väg. Hon vann förvisso från den positionen senast men motståndet är tuffare nu. Shadow Gar är den troliga ledaren och därifrån kan hon bli svår att plocka ned om hon presterar på en liknande nivå som i Örebro för tre starter sen när hon gick i ledningen.

Rank: 2 - 6 - 1 - 8 - 3 - 9
Trazan är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat