Ämne: Bonustrading
Visa ett inlägg
Gammal 2019-06-26, 20:54   #1667
Kraemaren
 
Reg.datum: jan 2019
Inlägg: 78
Sharp$: 184
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av nickenyfiken Visa inlägg
Har hållt på med bonustrading ett tag och hade nu tänkt att cleara lite vänner, dvs spela i deras namn i utbyte mot ett par tusen. Är däremot lite nojjig när det kommer till säkerheten. Det jag har tänkt för att verkligen göra det så vattentätt som möjligt är följande:

Använda en gammal iPhone/Smartphone och köpa ett kontantkort till den (typ Hallon.se 99kr). Kompisen laddar ner mobilt bank ID till den gamla telefonen (tillit är inget problem). Därefter sköter jag allt registrerande och spelande från den gamla mobilen med kontantkortet och 4G. Detta för att göra det så smidigt och säkert som möjligt.

För varje ny vän används en ny telefon och ett nytt kontantkort i den aktuelle kompisens namn beställs.

Vad anser ni om denna metod? Den borde väl vara så gott som vattentät? Tycker ni den är lite "overkill" och kan jag skippa något steg?

Tackar ödmjukast för all hjälp!!
Beror lite på om du tänker köra det själv eller inte. Jag har själv kört tillsammans med personerna. Personen ifråga står således själv för enhet och IP-adress. Jag brukar köra via skype/discord. Är snäppet simplare ur setup-synpunkt. Men kräver lite mer input från klienter, samt tar lite längre tid än att göra det själv och går inte att köra när du vill.
Kraemaren är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat