Visa ett inlägg
Gammal 2010-09-17, 19:28   #5
1nce
 
1nces avatar
 
Reg.datum: jul 2010
Inlägg: 535
Sharp$: 1877


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

5u på Carlos Condit 2.51@Expekt UFC 16e oktober.
Jag älskar att se Condit fightas, det är non-stop action! Till skillnad från många andra fighters som bjuder på underhållande matcher så har Condit tajta tekniker och slick brassejutsu. Motståndaren Dan Hardy kommer från förlust då han utmanade fenomenet GSP om bältet i weltervikt, han är en stående fighter med bra blick och timing i boxningen och han har ett bra takedown defense.

Nyckeln till seger för Condit är att clincha med Hardy för där är han stark, därifrån kan han försöka ta ner Hardy med sina fina legtrips eller gröta armbågar och knän. Hardy kommer säkert lyckas försvara många nedtagningsförsök men Condit är så intensiv så att han kommer lyckas förr eller senare, väl på mattan är det Condit som bestämmer. Condit kan ta duktigt med stryk också vilket kommer vara ett nödvändigt ont eftersom Hardy är en bra kontringsboxare, det kommer kosta blod, svett och kanske tårar för Condit att ta matchen dit han vill ha den.

Tror oddset på Condit kommer ligga runt 2.30 vid matchdags.

Även här finns det orsaker till att jag inte höjer insatsen, det är att matchen går i London(Hardy är från Nottingham) och britterna tenderar att bli oerhört patriotiska och högljudda efter ett glas Sherry. Även tidsomställningen spelar in, Condit tränar i Albuquerque(USA) medans Hardy tränar i Nottingham, det blir +7h på klockan när han reser över pölen.
1nce är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat