Visa ett inlägg
Gammal 2019-07-06, 10:15   #60
mikaels
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 5 896
Sharp$: 11970
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av SakanAA Visa inlägg
Tycker att det är en riktigt rolig omgång vi har att se fram emot, synd bara att det är så många strykningar.

Någon som bor eller befinner sig i närheten av banan som kan ge en färsk rapport om hur vädersituation ser ut just nu?

Lite av mina tankar om omgången:
Avd 1. Otroligt jämnstreckat i loppet, här skulle man ju verkligen vilja gå kort men troligtvis kommer de flesta hästarna komma med på min kupong. Mina förstahästar är 4-5-6-9. Klar fördel för 5 nu med strykningen på 3. Tidigare i veckan var jag inne på att Harvey var ett kul drag, men i skrivande stund är han nästan favoritspelad!? Mina miljondrag är Gideon H.Renka och Eskimo Brother.

Avd 2. Conny uppåt, bra spår och formstall, tänkbar spik trots nästan 60% på Nolimitjimmit. Om jag inte spikar vill jag nog ha med de flesta.

Avd 3. Tror en hel del på Coktail Fortuna och det är en tänkbar spik idag. Ska bli intressant att höra nya intervjuer med Johan nu efter att Rajesh Face blev stuken. Min tredjehäst är Jairo men den hamnar nog utanför kupongen nu efter strykningen.

Avd 4. Vågar man ta bort någon häst alls här?

Avd 5. Jämt silverlopp. Klar förstahäst och utgång för mig är 4 Adiago Trot som förövrigt vann den här tävlingsdagen förra året. 2 Rushmore Face tidig för mig.

Avd 6. 2-6-10 förstahästar men Kevin Oscarsson eller André Eklundh vinner väl inte ett lopp med 800K? Utrustningsförändringarna på Funny Chengal gör nog att jag går på Björn Goop rakt ut. Om man garderar på ska man inte missa 3-4-5.

Avd 7. Tänkbar spik Global Undecided, men sitter helst med många hästar i sista. Sir Henry är en följehäst som jag vann mycket pengar på när han vann
på Solvalla i April, han lyckas ju dock aldrig leverera när det är V7 och verkar springa som bäst när det är fint väder. Peter låter uppåt på Pastor Power och kul med Jepson upp. Exclamation Mark min fjärdehäst och mina miljonhästar är 11 och 8 med son och far Untersteiner på hemmaplan.
Som jag tidigare skrev, så finns det ett för mig alldeles för högt odds på femman i första, fn 12,50 på svs, Unibet har 4,65 på plats, som givetvis känns intressant det med...
mikaels är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat