Visa ett inlägg
Gammal 2019-07-06, 13:47   #3
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 124

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Nolimitjimmit i andra börjar jag tveka mer och mer på som spik. Den är ju riktigt rejäl men undrar om inte ickevinnaren Erik Adielsson kan utmana från spår 7 med Key West Snapper.

Får lyssna lite på hur Eriks tankar går inför det där loppet sen. Det kan bli en dubbling här ifall det ser ut som att Cyber Lane blir släppt till spets i fred. Samtidigt tappar vi några andra skrällar. Just nu finns det ju ett lyxstreck med Björn på den norska Deep Sea Dream. Skräller sällan i guld och inte mycket talar för vinst här. Kul med Björn dock! Får suga på den ett tag till, men där kan man kapa bort en 1%-are!

Emmylou känns halvtråkig till 30% och några favoriter kan vi ju ha råd att plocka bort. Fantasia Sisu ligger i önskeskålen just nu som nästa streck där.

Vill ha kvar låset i femte även om jag vet att det inte är stensäkert men jag hoppas det är runt 20% chans att vinnaren finns där.

I sista tror jag vi sitter bra på det procentmässigt även om de två som just nu är streckade som reserver är intressanta på sina sätt!
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat