Visa ett inlägg
Gammal 2019-07-06, 14:35   #6
Trinity
 
Trinitys avatar
 
Reg.datum: jun 2012
Ort: Malmö
Inlägg: 2 525
Sharp$: 1397
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AmaerildeRimfrost Visa inlägg
Sitter och funderar på om det kan vara en idé att försöka lösa det första loppet istället för att strecka fältet och hoppas på skräll - för det kan nog bli lite hur som helst här. Men det kan vara en intressant uppgift att kanske kunna komma ner på fyra hästar. Risk dock att de flesta skrällar försvinner då. Men det finns lite hästar jag skulle vilja ha med senare under dagen.

Som jag velar på Cyber Lane. Övervikt mot att inte spika där och då lär det nog bli som så att alla fyra hästar står kvar som streck.

Andra avdelningen vill jag ju dubbla med 11% men det kostar mer än det smakar antagligen. Gillar annars att spika andrahandare eller liknande. Men kan vara lite tok här att ha ett hjärta för Nolimitjimmit.

Samtidigt är det ju oftast idioti att i en spårtrappa strecka nr 1 men tycker mig se en del intressant här så det blir statistik mot dagsförnuft. Kan nog gå kortare här, vill samtidigt ha med lite skrällar där. Men var ska jag kapa för att ha råd med det?

Secret Mission med bakskor idag kan vara ett för stort minus. Får kolla och se om jag kan få ihop det loppet genom att byta häst ifall det nu är lite minus.
Blir att jag spikar en 6% i He`s a Diffacolt..
Står bara i 5,5ggr hos SVS, Man kan undra varför..
Trinity är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat