Visa ett inlägg
Gammal 2019-07-07, 19:41   #1
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 105
Sharp$: 56699
Standard

V75 Årjäng 13 juli


Höjdpunkten kommande helg uttagningarna till stochampionatet fredag kväll. På söndag galopp på GS75 så fredag-lördag som gäller för min del vad gäller travet kommande vecka. Ingen högre klass på Årjängs omgång rent sportsligt förutom huvudloppet. Årjängs bana brukar vara lös och hårt kritiserad. Dom hyrde in Halmstadkillarna denna dag några år för att hjälpa till och då blev banan bättre. Viktigt att hålla koll på om dom hyrs in i år. Annars risk för ett banunderlag som många kommer kritisera.

V75-1

En rent ut sagt sorglig silverdivision där två platser förblev tomma. Spets och slut på Eldorado B måste vara huvudscenariot. Frågan är när Goop kör fram i dödens med sin starka häst? Övriga bör inte duga med reservation för Virginia Grif som jag inte har koll på.

V75-2

Är väl inga kommande stjärnor i detta också rätt mediokra klass 2 försök. Har ingen större koll på hästarna men om man ska säga några så är det väl Nurmos Deede Star som har två ettor i raden samt Great Winner med tre vinster på orten i de 4 senaste . Dags för skoryck på den?

V75-3

Kallblodsloppet ser ojämnt ut. Segermaskinen Spik Loke är väl den som sticker ut på startvolten. 3-4 hästar där bak. Rappnor så klart som är i toppform. Pyrmo två raka sedan man ryckte skorna bak. Lukas Rauens vinster på Leangen svåra att värdera. Björs Viking är väl inte så dum. Erik A kan ratta kallblod med.

V75-4

Inget vidare stolopp för att vara V75. Ser att Lady Nadine vann senast på en bra tid när Nurmos ryckte skorna på den ffg. Frågan är om den kan hålla undan 40 m för Waffle Cone och Hope and Dreams? Möjligt man hittar någon till när man kollar lite närmare.

V75-5

Ok och rätt spelvänligt lopp. C Lundström blåste till spets i Halmstad i torsdags och ledde runt om. Imponerande med tanke på hur svårt spetshästarna hade det så Eicas intressant. Men utgångstipset måste vara ett Berghs Macelleria nu är segermogen i tredje starten för honom. Bra i finalen senast. Twigs Ceasar med Goop blir hårt betrodd.

V75-6

1640 m och man får plugga startsnabbhet här. Visa As med Goop spets och slut? Sanda Love är väl inte gynnad av distansen och kanske formkurvan vänt? Jaques Noir omgångens dyraste häst för V75 spelarna, alltid betrodd men vinner aldrig typ. Kanske någon till men ser ut att vara en del som inte ska ha med segern att göra.

V75-7

Spets och slut igen i år på Dante Boko. För två år sedan vann den detta lopp på 9,6 och slog Propulsion . Hade då spår 2. Spetsar nu och kan bli repris om det inte blir för tuff körning. Är Nadal Broline som näst senast är det toppchans men om den presterar som i Oslo senast är den chanslös att slå Kolgjinis megastjärna. En riktig topphäst till i Milligans School (grym i Rättvik senast) . Tre streck borde räcka.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
greenj (+15), Gotland (+7)
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat