Visa ett inlägg
Gammal 2019-07-10, 10:25   #24
AmaerildeRimfrost
 
AmaerildeRimfrosts avatar
 
Reg.datum: nov 2017
Inlägg: 7 366
Sharp$: 122

AmaerildeRimfrost Expertre
Stats: 70 - 95 - 9
ROI: 101.99%
Vinstprocent: 42.42%

Standard

Citat:
Ursprungligen postat av sigh Visa inlägg
Varför skulle man fortsätta hemma bara för att en bana/ atg drygar sig? Enda som händer är väl att de tappar omsättning på kort sikt.
Att spela via mobilen är iskallt då nätet ofta går segt kring banorna och atgs sida är instabil så ofta. Alternativet ska ju finnas men vad händer om atgs sida går ner som så många gånger förut?
ATG har sina problem med sin sida. Men det är något de får jobba med. Det kommer inte påverka omsättningen alls med så få avbrott det varit.

Man fortsätter spela hemma eftersom de redan har spelat via mobilen. Det steget är ju redan avklarat. Alla gör ju inte det men det ökar chansen att göra det. Har du inte gjort det steget på banan första gången, då är det steget oerhört mycket större att göra hemma. Visst, de mest intresserade kommer så klart att fortsätta ändå.

Det gäller att få folk att börja med en vana. Samma som att erbjuda en liten extra bonus via mobilspel som många gjort. Det kommer öka folks spelande via mobilen i framtiden, dvs mer tillgängligt och det kommer mer spel.

Och när det strular för ATG så har det inte bara varit sajten utan även ombuden drabbas. Förr i tiden var det vardagsmat att det strulade och var segt vid spelstopp. De senaste åren framstår som helt felfria jämfört med 90-talet t ex.


EDIT: Ska även tillägga att det inte var några problem med täckningen eller bandbredden på Olympiatravet. Övriga banor vet jag inget om, men vet att det vid stora folksamlingar brukar slå ut nätet.

Vad gäller banornas wifi är det inget jag använt!

Senast redigerad av AmaerildeRimfrost den 2019-07-10 klockan 10:46.
AmaerildeRimfrost är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat