Ämne: V86 17 juli
Visa ett inlägg
Gammal 2019-07-17, 08:55   #3
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av valo Visa inlägg
Kommer att gardera Who's Who. 77% är spelvärt att gå emot. Bra hästar emot! Darshana spikas. Tror det kan smälla i 5:e, alla där. Sedan har jag inte kommit längre. Får fundera vidare på en tågresa i morgon....

Lycka till!
Då börjar vi tråden med två helt olika meningar idag, spännande

Who's Who försökte jag fälla senast, men han avfärdade dem ju retfullt enkelt alltså. Det var som att han satt i en elbil Örjan och tryckte in gaspedalen till 80% en liten bit till slut för att plocka ner dem. Motståndet nu är ungefär detsamma och ännu färre hästar så risken för passiv bortkörning är nära noll. Dessutom helt skolöst idag. Goop har enda motbudet, och visst. Får han köra långsamt och Örjan sitter i andra ytter till 100 kvar KANSKE han inte hinner dit. Men det är många om som ska leda till torsk.

Darshana har jag alltid varit skeptisk till moralen på, och ännu mer nu på sistone. Smörlopp på smörlopp men vinsten sitter ändå inte där. Speciellt starten på Kalmar för fem starter sen gjorde mig extra misstänksam. Det ska ju bara smälla till med en sån resa! Men så bärgade de knappt andraplatsen. Ibland är det tillfälligheter att de har så lite segrar i förhållande till andra-tredjeplatser. Men den här vill nog inte riktigt vara först helt enkelt, och när den nu verkar segla upp som andrahandare tar jag nog bort den även vid ganska bred gardering. Jepson är visserligen något alldeles extra för att få upp stridsmoralen på kusarna så kanske den får ett streck till slut.

Nycklarna i omgången tror jag är hur man behandlar favoriterna i de sista tre loppen.

-Visa As är ju väldigt överkvalificerad i sin spårtrappa egentligen, men Gocciadoros hästar är inte lika oslagbara som i början av säsongen och han kör själv. Just nu är jag inne på att gardera, men skulle det trilla in ett par strykningar till kan man nog inte annat än spika.

-Marrakesh har bakspår i sin årsdebut, och även om det är några blyga kuskar i loppet är det ett gäng hårdingar med hyggliga hästar på framspår. Är inne på att singla Mago här som är snabb ut och har toppform!

-Inti Boko har bra spår, men det saknas verkligen inte motstånd och det är ju om ett par månader den ska vara som bäst. Jag är ändå inne på spik just nu, men vi får se...
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat