Visa ett inlägg
Gammal 2019-07-20, 07:47   #50
puffpuffloco
 
Reg.datum: dec 2010
Inlägg: 41
Sharp$: 674
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Klanke Visa inlägg
Mina tankar om Axevalla.


avd1. Jaques Noir felade efter 100 meter i det blöta underlaget i Lördags, satt tredje utvändigt innan dess i ett brons försök. Mycket positivt upplopp och har varit en typiskt nästgångare varje gång på slutet, vinner dock inte så ofta men möter också lite enklare emot nu än på slutet. Läget behöver inte vara fel, Örjan hittar ofta rätta vägar och med minsta klaff är det schack matt upploppet ned. Pastor Power gör sina bättre lopp när han får anfalla bakifrån, 4 av 9 senaste, Peter låter nöjd med sin springare, med i matchen! En rolig och spelvärd A duo..


avd2. Gloria web och Hevin boko är svåra att slå isär, jag uppfattar den sistnämnde som något snabbare i benen och kan få en duglig rygg på slutvarvet och spara speeden då kan det bära frukt. Senast hade man en hopplös uppgift i ett tempofattigt lopp. Rejäl långspurt gången innan med 1.08.4/800 metrarna. Jag tycker ekipaget står bra inne i loppet och nämner ekipaget till en av omgångens bästa drag. 12 proc.. Rolig spik! på bestform.se är formtalet 0 (-2) vilket är ovanligt för lopp karraktären, får man över 6 ggr på Hevin så spelar jag vinnare. Ta betalt...


avd3. Låg klass på loppet och Istanbul är favorit, kommer man till spets och får bestämma är man givetvis en tuff nöt att knäcka, men orutinen spökar i mitt huvud, första långresa, (kanske blir varmt i transporten) första långdistans, 3 varv, jag synar och jag väljer att köra på med några roliga. Digital S var riktigt bra senast via tidigt avancemang och vann med rubbet sparat, är stark och gynnad av distansen ger favoriten en match om segern. 9 proc.. Passa nr 8 och nr 3 som inte är så tokiga, nr 3 trivs med Örjan, har aldrig gått tom i de senaste loppen (suttit fast) Örjan vet om detta och kan köra på innerspår som han ÄLSKAR för att sedan hitta lucka och ta dem till slut..


avd4. Öppet lärlingslopp. Rafiki Fri kommer troligtvis bli favorit när loppet går, har varit riktigt bra på slutet och blir att räkna med igen om han får ett lopp på rulle. Dragen emot är bl.a nr 5 speedade vasst efter att ha hittat fritt senast, har sätt ut som en ny häst hos Johan Unter...Långt framme i felfri löpning.. passa även nr 11 som ofta haft strul på slutrundan men ofta gått start, kan kusken trolla kan det bära långt. Pane Vino har haft problem med frachören men har fin kapacitet när det stämmer för honom. utan galopp är han med på fotot.


avd5. Master Crowe har haft det ganska så jobbigt i år på v75. Men formkurvan pekar åt rätt håll. Det troliga är att ekipaget når spets då kan det bära hela vägen till banken. Floris Baldwin såg positiv ut senast från fjärde innern och verkar lite på gång, bra fart när allt klaffar. Soutwind houdro har ofta körts bort av Kenneth men avslutar ofta bra men för sent, kan Örjan spela ut speeden lär det gå riktigt fort. Kan gynnas av Axevallas långa upplopp. Bullyong är en outsider, vinner inte så ofta men brukar hålla farten bra, Ural skall inte gå i dödens nu, det ville inte tränaren och då är man utlämnad, överspelad idag.


avd6. Mulligann school är vettig chans att nå ledningen och skall slåss men spets är inget måste för hans del, givetvis har han bäst segerchans i loppet men Stefans Melanders stallform är sådär, låser med två roliga miljondrag i form av Mack Dragan som har tagit klivet upp till Guld i år, stark och rejäl och alltid vass i spurten, Örjan upp känns extra intressant. Passar på att även ta med fantom hästen med 10 raka segrar, spår 8. Verkar vara en häst utöver det vanliga. Lås på tre hästar...


avd7. Här hittar jag en annan väldigt rolig spik i form av Man Of Steel som gjorde comeback efter lång vila senast, förlorade knappt från ledningen av en smygkörd. Har riktigt fin kapacitet , han inledde sin karriär med att vinna 6 lopp av 9. I fjol gjorde Majestic sonen bara två starter och i år har han startat ett lopp i ett kvallopp som han förvisso var halvblek i men behövde dock det lopp i kroppen för att starta i ett riktigt lopp efter det, där han blev 2a. Skulle han vara tillbaka i gammalt gott slag, då är han en klassklättrare! Man of steel skall gå barfota fram och med norsk huvudlag, skall dessutom prova en ny jänkarvagn ff gg vilket känns spännande. Det skall sägas att han gått med Norskt huvudlag en gång under fjolåret och gjorde då ett fantom lopp på Åby där klockan stannade på 1,11,1 då gav det väldigt bra effekt. Stefan låter väldigt nöjd och små optimist inför Lördagen. 8 proc... (hoppas inte betaltjänsterna har samma ide då lär procenten stiga)


Min utgångsrad till Jokern: (Miljonlappen)

avd1. 8-10
avd2. 11 Hevin Boko (8)
avd3. 3-6-7-8
avd4. 5-7-11-14
avd5. 4-5-9-10
avd6. 1-4-8
avd7. 2 Man of Steel
ca 192 kr.


Stora Jokersystemet:
https://www.jokersystemet.se/t/tRXrZB9dM3Jk


DD1. 1-4-8
DD2. 2 Man of steel
* 200

God tur!
Såg att en betaltjänst hade man of steel rankad nia. Jag tror precis som typ alla här på den varför är den så lite streckad egentligen? Är det för att den inte startat så mycket på länge eller för att den inte kommer förbi ettan. Vad säger ni?
puffpuffloco är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat