Visa ett inlägg
Gammal 2019-07-28, 20:27   #1
viking90
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 459
Sharp$: 17436
Standard

Lunchtrav 29/7 Tingsryd


Tävlingar på Tingsryd är skoj, vår enda milesbana vi har.
Alltså en bana med ett varv som är 1609m långt skulle väl varit ännu roligare om dom la mållinjen i slutet på rakan istället för på mitten, nu får vi nöja oss med 218m upplopp istället för upp mot 300m!


V4-1
1 Filur Sisu från spår 1 är hygglig ut och var med i E3 finalen förra året och kom 4:a, inte riktigt fått till det i år men 3 galopp på 4 starter gör det ju inte så lätt att få bra resultat. Ingen raket ut så blir ett lopp i ryggar på innerspåret och hoppas att luckan kommer över upploppet! Wilhelm Paals häst 9 Sciacallo O.M. går ner rejält i klass till denna starten!

V4-2
2 Ragga Loss har spetsat två starter i rad men blivit slagen strax innan mål båda gångerna så det saknas kanske lite skalle i han!
8 Vinci Power är van att möta tuffare än det här men inte särskilt snabb ut så spår 8 är inget att jubla över ska nog räknas på det relativt långa upploppet ändå.

V4-3
9 Eppur Si Muove såg jag faktiskt på plats på Halmstad senast när han busenkelt flög förbi Lugauers storfavorit Nolimmitjimmit över upploppet!
Biter spurten lika bra här på Tingsryd är det ät tänkbart singelstreck!
Jag brukar dock syna extra noga när det lärlingar som kör även om Peter H Sjöberg är en klart duglig kusk!
5 Frances Yoda från duktiga Petri Puros stall är rask ut men de brukar vilja söka rygglopp hittar de rygg på 2 Wisdom Teacher kanske som dock har varit väldigt blek men är snabb ut.

V4-4
Här kör väl 12 Zeeland Kronos en repris på spurten den gjorde på Nyårsafton på Axevalla och flyger förbi alla i spåren över upploppet!
Räcker så va?
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat