Visa ett inlägg
Gammal 2019-08-06, 23:43   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Europatipset 7/8


Kval till Europas finaste cuper i fokus med en krydda av svensk bonnfotboll och brasilianska cupen ska analysera på onsdagens och torsdagens Europatips. Några rejält fina skrällar kan dra upp värdet ordentligt samtidigt som bara ett fåtal självklara spikar synas. Chans till större pengar denna vecka med andra ord. Häng med!




Spelstopp: Onsdag kl 18.59

1. Maribor - Rosenborg 1

Statistik
Maribor krånglade sig vidare i Champions League-kvalet efter bortamål mot AIK förra veckan. 2-3-reduceringen under förlängningen av jätten Cretu bar den slovenska klubben vidare till tredje kvalomgången där nu norskt motstånd väntar. Rosenborg har ryckt upp sig ordentligt efter en tveksam start i ligan och gjorde dessutom en riktigt stabil insats mot Bate Borisov i andra omgången av kvalet (3-2 över två matcher). De lilagula är dock riktigt bra hemma på Ljudski vrt vilket inte minst Gnaget fick erfara. Ettan är en bra spik att inleda med.

2. Krasnodar - Porto 1

Statistik
Viktor Claesson är borta året ut efter den knäskada den svenske landslagsmannen ådrog sig mot Spanien i kvalet i somras. Ryssarna har trots det startat ligaspelet bra. 1-1 mot Zenit på bortagräs är starkt och ska laget kunna hota Porto sett över två tillställningar är det nog bara seger som räknas här. Portugiserna tog sig hela vägen till kvartsfinalen i fjolårets turnering. De blåvita har under åren varit ett välkänt inslag i de större turneringarna i Europa men har under sommaren tappat flera bärande spelare. Sett över dubbla möten ska nog drakarna hållas som mindre favoriter, men på rysk mark bör 1X dock räcka.

3. Basel - LASK Linz 2

Statistik
I Schweiz är det Basel som ska försöka tråckla sig vidare till gruppspelet. PSV Eindhoven blev första lag att se sig besegrat och nu är det grannlandet Österrikes representant LASK Linz som ska försöka ge de rödblåa en match. Gästerna har varit riktigt bra inledningsvis. Två segrar i ligan och fortsatt hållen nolla. Alexander Schlager har varit strålande i Linz kasse. X2 ser möjligen ut att hamna under 25 procent vilket gör strecken åt höger kanonfint att inleda med. Helgardera tillställningen på det större reducerade systemet.

4. Cluj - Celtic 1

Statistik
I Rumänien ska Cluj gästas av Celtic. Ett skotskt lag som kommer till Transsylvanien med mycket gott självförtroende efter en fenomenal inledning av säsongen. De grönvita, som bärgade den nationella trippeln i fjol, stod dessutom för en godkänd insats i Europa League där laget åkte ut i sextondelsfinalen mot Valencia. Nya möjligheter att ta sig till gruppspelet för Lennons gäng och sett över två möten finns goda chanser att besegra rumänerna. Hemma på Parken är The Hoops ruskigt starka vilket såklart Petrescu och hans stab vet om. En garanterad forcering att räkna med från hemmalaget. 1X bör därmed klara sig fint.

5. Basaksehir - Olympiakos X

Statistik
I Turkiet ska fjolårets ligatvåa Basaksehir ta sig an Olympiakos. Istanbul-laget som faktiskt hade det inhemska guldet i en liten ask tappade allt under våren och fick se sig omsprungna av stadsrivalen Galatasaray. För hemmalaget blir mötet med grekerna första tävlingsmatchen för säsongen. De rödvita var riktigt bra hemma mot Plzen i senaste omgången där 4-0 segern inte var att diskutera. På resande fot är dock Martins gäng något mer beskedliga. För säkerhets skull får alla tecken åka med.

6. Eskilsminne - Lunds BK 2

Statistik
Jumbomöte i Division 1 Södra nu där Mattias Lindströms Eskilsminne ställs mot Lunds BK. Hemmalaget har under sommaren gjort klart med dubbla nyförvärv (lån) i form av Prudence, Falkenberg och Christoffersson från Trelleborg. Värdarna har varit skadedrabbade under våren men har förhoppningsvis haft ett sommaruppehåll som gjort gott för diverse skavanker. Gästernas dubbla möten med Trollhättan innan ledigheten bådar gott för Lundalaget som dessutom vann vårens kamp mot Helsingborgslaget klart (3-0). Värdemässigt ser tvåan riktigt trevlig ut och dessutom kommer en bortaknall rensa fint bland kuponghögarna.

7. IFK Östersund - IFK Timrå 2

Statistik
Tabellmässigt är värdlaget Östersund klart före Timrå. Hemmagänget har dock på slutet sviktat ordentligt och avståndet upp till Friska Viljor på kvalplats till Division 1 är nu hela nio poäng. Gästerna har i dagarna värvat hem sin forne målskytt Granit Buzuku som lämnat norska Levanger för att återvända till Medelpad. 26-åringen har på två säsonger stått för 20 mål för besökarna. Ett mycket välkommet tillskott i truppen såklart inför höstsäsongen. Att inleda med tvåan till fina procent känns given här. Ettan får åka med på det större systemet.

8. Cruzeiro - Internacional 1

Statistik
Brasilianska Cupen nu och semifinaldags där Cruzeiro ska ställas mot Internacional. Belo Horizonte-klubben är inne i en bedrövlig trend med sju raka matcher utan mål framåt. Ligaspelet har dessutom sviktat ordentligt så långt med bara två segrar. Perfekt läge att vända den negativa trenden nu då gästerna passar Mano Menezes mannar som handen i handsken. Faktum är att värdarna bara förlorat en match hemma mot Hellmanns rödvita gäng på hela 2000-talet! En smått galen trend. Finns ettan till streckprocent under 40 är det en strålande spik.

9. Sparta Prag - Trabzonspor X

Statistik
Det ska spelas Europa League-kval denna vecka också och fem matcher hittas på Europatipset under torsdagen. I Prag ska Sparta gästas av turkiska Trabzonspor på Generali Arena. För hemmalaget har säsongen i Tjeckien startat och laget har inledningsvis nypt sju poäng på de fyra första omgångarna. Det turkiska laget har ännu inte startat sin ligasäsong men har träningsmatchat kraftigt under sommaren. Laget från Svarta Havet har bland annat mött Hoffenheim och Verona och gjort klart godkända insatser. Här glider tjeckerna upp som klara streckfavoriter och då är det befogat att rita ner samtliga tecken.

10. Maccabi Tel Aviv - Suduva 1

Statistik
I Israel är det Maccabi Tel Aviv som fått en kanonfin väg framåt då Suduva från Litauen föll på hemmalagets lott. Vladimir Ivics mannar som föll mot Cluj i kvalet till Champions League är generellt ruskigt starka hemma på Netanya Stadium och känslan är att de gulblåa vill gå stenhårt fram och avgöra dubbelmötet redan här. Baltikumklubben är någon klass sämre och ska såklart inte lösa vare sig ett kryss eller seger här. Cheburins mannar får sikta på en triumf på hemmagräset istället. Stabil etta!

11. Royal Antwerp - Viktoria Plzen X

Statistik
Efter 0-4 mot Olympiakos senast i kvalet mot Champions League får nu Plzen chans till snabb revansch. Royal Antwerp ska istället försöka besegras i jakten på Europa League-gruppspelet. The Great Old blir dock knappast någon enkel match för tjeckerna. Hemmalaget har startat seriespelet i Belgien strålande och är riktigt vassa framåt. Vrba och hans stab är såklart medvetna om detta och kommer troligen ta en mer defensiv approach. Svenska folket verkar dock vara sugna på att strecka belgarna kraftigt vilket öppnar upp för strecken åt höger. Om 1X spelas på det mindre systemet ska även en lågt streckad tvåa åka med på det stora systemet.

12. Dudelange - Nomme Kalju X

Statistik
I Luxemburg kommer Nomme Kalju på besök. Dudelange tog sig hela vägen till gruppspelet i fjol. En sensation såklart och nu vill laget testa om bedriften går att upprepa igen. Hemmalaget har dock försvagats en del från föregående säsong. 25 mål sämre till och med då målskyttarna Turpel och Ibrahimovic (ej Zlatan) har lämnat klubben. Kalju var planenligt chanslösa mot Celtic senast. Gästerna värmde dock upp på bästa sätt inför Europaresan då laget enkelt besegrade Kuressaar med 7-2 i ligan. Är tanken att hemmalaget ska streckas omkring 70 procent passar en helgardering perfekt. Fint värde till höger.

13. Thun - Spartak Moskva 2

Statistik
Sista stoppet blir mötet mellan Thun och Spartak Moskva. Förra säsongens ligafyra i Schweiz har startat året mycket tveksamt. De röddressade har hittills inte vunnit i ligan och laget har dessutom tappat Sorgic och Spielmann under sommaren. Dessutom dras hemmalaget med mer än en handfull skador. Helt klart ett tuff läge. Jordan Larssons nya klubb kryssade i derbyt senast mot Dynamo men har också haft en del bekymmer inledningsvis av den inhemska ligan. Denna uppgift bör dock passa Kononovs mannar bra. Utgå från höger.


Singelstrecket! - Cruzeiro

Värdemässigt ser Cruzeiro ut som en klockren spik. Historien mellan klubbarna gör ettan ännu bättre.

Kupongrensaren! - IFK Timrå

Timrå vann under sommaren med klara 4-0 mot Östersund och bör ha en sund chans att återigen ta en skalp mot jämtarna. Fin knall!

Spelförslag:

432 rader

1. Maribor - Rosenborg 1
2. Krasnodar - Porto 1x
3. Basel - LASK Linz x2
4. Cluj - Celtic 1x
5. Basaks. - Olympiakos 1x2
6. Eskilsminne - Lund 2
7. Östersund - Timrå 2
8. Cruzeiro - Intern. 1
9. Sparta Prag - Trabz. 1x2
10. Maccabi T. - Suduva 1
11. Antwerp - V. Plzen 1x
12. Dudelange - Kalju 1x2
13. Thun - S. Moskva 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Maribor - Rosenborg 1
2. Krasnodar - Porto 1(x)
3. Basel - LASK Linz (1x)2
4. Cluj - Celtic 1x
5. Basaks. - Olympiakos 1x2
6. Eskilsminne - Lund (x)2
7. Östersund - Timrå 12
8. Cruzeiro - Intern. 1
9. Sparta Prag - Trabz. (1)x(2)
10. Maccabi T. - Suduva 1
11. Antwerp - V. Plzen 1x2
12. Dudelange - Kalju 1x2
13. Thun - S. Moskva (x)2




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat