Visa ett inlägg
Gammal 2019-08-11, 20:56   #3
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Big Noon-pokalen lite av ett nyckellopp och jag tänkte att 3-åringarna måste ha varit överlägsna där historiskt, men det visar sig vara jämnt skägg mellan volterna. Dock sitter det 3 riktigt starka ekipage på ztart den här gången samtidigt som 4-åringarna inte är något kanongäng direkt. Ser ut att bli riktigt hårt speltryck på fixstjärnan Ecurie D men jag är nog inne på att det kan vara ganska jämna chanser mellan de fina pållarna på start. Volt och spår 4 på sprint är en riktig strulgenerator och de kan inte lämna alltför mycket handikapp här.

Ser ut som att starthästarna står ganska bra inne i stayerloppet också, samma spår 1,2,4. De aviserar släpp med ettan och kommer Adrian eller Per till spets lär de köra där och bli svårfångade för tilläggen!

Blir intressant i första hur det blir med Wild Love som slagit sig i transport och kanske kommer strykas. Då är nog Gocciadoro fullständigt stenklar. Kanske är det ändå, över lång distans brukar det inte bli så brutal startrusning och då blir det nog inte mer än en enda kurva (mot normala 2-3) i tredjespår för Gula Gubben.

I de större loppen ser Gina Shermer och Vincero Gar ut att få en hel del streck, och visst är de bra och har bra lägen. Men det är alldeles för hårt emot här alltså, sticker ut hakan lite och dömer dem som fullständigt chanslösa!
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Fulsprit (+10)
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat