Ämne: Dutching
Visa ett inlägg
Gammal 2019-08-21, 12:15   #5
Sputnik2012
 
Sputnik2012s avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 711
Sharp$: 2706


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

Du kan ju alltid ställa en konkret fråga, så kan du få ett konkret svar.
Du får gärna dela med dig med dina åsikter, vilka jag inte delar utan har en annan uppfattning.

Ha en trevlig dag MVH Patrik

EDIT

Ska göra ett förtydligande, så här spelar du om du vill bli vinst-trött, min åsikt.

Hos Betfair kan du lägga spel på Correct Score Market - det betyder att du kan lägga ett spel på att ett resultat inte kommer inträffa.
Det rosa fältet och LAY odds.

Så om jag väljer att Dutcha - alltså spela fler än ett alternativ och öka min sannolikhet att vinna till priset av lägre utdelning, men med flera vinstsviter i följd.
Då är detta en metod för dig.

Låt oss säga att vi har bedömt att en match inte kommer sluta 0-1 till underdogen och lägger detta spel LAY till ett odds på Betfair - då vinner alla andra utfall utom 0-1, vilket blir en förlust.
Ett exempel jag lägger ett spel där jag tror underdogen inte kommer vinna med 0-1 och LAY oddset är 22 och jag satsar 30 kr.
Då blir priset på min insats runt 770 kr för att vinna 30 kr.

Men nu kan jag köra live trading och halvera mitt risktagande med 770 kr och halvera förlusten till 335 kr om 0-1 till underdogen skulle vinna mot alla odds och analyser.
Man gör på följande sätt - du hoppas på ett vinnande resultat under första halvlek - kan vara vilket resultat som helst utom 0-1 till underdogen.
Om det blir t.ex 0-2 eller 1-1 eller 1-0 eller alla andra resultat utom 0-1 underdogen under första halvlek så har du vunnit och behöver inte följa matchen live eller gör något i huvud taget, matchen är avgjord och du har vunnit.

Men skulle match resultatet vara 0-0 eller 0-1 efter första halvlek är slut - då ska du göra ett graderings spel och backa det blåa fältet - vinnare spelet på 0-1 till underdog - då kommer det beloppet på 770 kr att på en höft halveras till 335 kr. Alltså du lägger 30 kr på detta utfall.
Om matchen slutar med något annat resultat än 0-1 under andra halvlek så gör du en Break Even och vare sig förlora eller vinner matchen eller några pengar.
Vilket i mitt tänk är en vinst.

Och om matchen skulle sluta 0-1 till underdogen, så har du förlorat 335 kr.
Inte så komplicerat.

Urvalsprocessen är olika beroende på hur man använder - valuebetting - en person kanske vill hitta matcher där han tror det kommer bli över 1.5 mål och på så sätt vinna med detta upplägg och göra sin analys för att hitta kandidater som kvalificerar.
En annan person - som jag - väljer att hitta matcher där hemma favoriten inte förlorat en enda match dom senast fem och att underdogen inte vunnit en enda match dom senaste fem.
Den enda begränsningen i urvalsprocessen och valuebetting är din fantasi och skicklighet som spelare.

Så här ser en dag ut för på morgonkvisten ...

Tar en kopp kaffe och går till Flashscore och väljer ut 20 till 40 matcher med oddsen strax över 2.00 (måste vara hemma favorit) till 1.45.
Sedan går jag till Soccerway för att analysera varje enskild match och förhoppningsvis hitta en till två kandidater som kvalificerar.

Nu är det bara att lägga spelen och vara närvarande under match för att eventuellt lägga ett graderings spel på matchen.
Om du har något annan att gör under dagen, så kan du med urvalsprocessen välja matcher mellan 18 till 21:30 eller andra klockslag som passar dig.

upload

upload

Och om polletten inte trilla ned nu, så vet jag inte hur jag ska förklara upplägget, som går att applicera på Greyhound, Hästar, Fotboll och andra sporter.
Varför Dutcah kanske du frågar dig och jag svarar - föreställ dig att du spelar och det är ditt levebröd - då vill du se och känna hur pengarna strömmar in dagligen och med regelbundenhet - du vill inte hoppas på att slut resultatet i ett maraton lopp ska ge utdelning - utan du är här och nu med dagliga inkomster.
Sedan diversifierar du din portfölj, så när en kännbar förlust kommer och äter upp en del av din avkastning, så blir inte den enstaka förlusten ett orosmoln om du ska klara av och betala månadens räkningar och ställa mat på bordet och lägga undan några tusen i buffert.

Spreadsheet:
https://1drv.ms/x/s!AtKN4lBrJStLwDkGMRPI2JZ_m37Q

MVH

Senast redigerad av Sputnik2012 den 2019-08-21 klockan 17:47.
Sputnik2012 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat