Visa ett inlägg
Gammal 2019-08-21, 20:56   #125
Stekel
 
Stekels avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Ort: Karlstad
Inlägg: 12 153
Sharp$: 26721
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Jättefavoriterna har mycket bättre förutsättningar än ifjol, det är stabila djur som är flera huvuden högre än konkurrenterna och har optimala förutsättningar för strulfria resor med spår en bit ut.

Däremot finns det flera lågprocentare i övriga fyra lopp som har realistisk vinstchans. Två skrällar så skjuter utdelningen i höjden ändå, spelar ingen roll om storfavoriterna vinner. Men det är nästan garantijacke på fem rätt, och det MÅSTE till 2 skrällar för att det ska bli några pengar att tala om.

Vi får hoppas de får ut något i uppsnacket om taktiken i femte loppet. Mycket hänger på hur Jorma och Erik kör. Tar Attraversiamo ner Cab Lane om han tar lugn dödens loppet igenom och det blir speed till slut? Hur mycket är kuskarna beredda att offra för att vara etta istället för tvåa?
2 ordentliga skrällar blev det också! Missade ändå båda, ena kom i "fel lopp" och Roofie kunde jag verkligen inte se som vinnare. Det är sällan den gamla devisen att man ska ta med alla om man garderar riktigt brett slår in. Men nu gjorde den det.
__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Stekel är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat