Visa ett inlägg
Gammal 2019-08-22, 19:42   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Stryktipset 24/8


15 miljoner i jackpot för andra veckan i rad där brittisk fotboll återigen dominerar Stryktipskupongen. Tolv av matcherna hämtas från de brittiska öarna där en kort avstickare tar oss till Sverige och Allsvenskan. En del felstreck och skrälldrag ger hopp om riktigt fin utdelning. Första stoppet görs i Manchester där Old Trafford bjuder in till fotbollsfest. Häng med!


Spelstopp: Lördag kl 15.59

1. Manchester United - Crystal Palace 1

Statistik
Crystal Palace har inlett säsongen tveksamt. Hodgson startade visserligen med Zaha från start mot Sheffield United men ivorianen gick mållös från mötet där örnarna till slut föll med 0-1. Uniteds ligastart får anses klart godkänd efter fyra poäng på de inledande två matcherna. För Wan-Bissaka blir mötet med Londonlaget dessutom ett kärt återseende då engelsmannen ställs mot sina före detta lagkamrater. Förra säsongen störde gästerna The Reds på Old Trafford (0-0). Känslan är att detta kan hända igen. Krysset ska därmed ritas ner illa kvickt.

2. Liverpool - Arsenal 1

Statistik
Det är två fullpoängare som ställs mot varandra på Anfield Road denna lördag. The Gunners reser norrut med två uddamålssegrar i bagaget där även David Luiz gjorde entré i gästernas backlinje senast. The Reds tog en 2-1-seger mot Southampton. Det ska sägas att det satt hårt åt och en tålängd skilde den tidigare Liverpoolspelaren Danny Ings från att bli tvåmålsskytt mot sitt gamla gäng. Värdlaget är dock mer eller mindre ostoppbara på hemmagräs och ettan känns motiverad.

3. Brighton - Southampton X

Statistik
Dags för sydkustderby då Southampton reser österut för möte med Brighton. Hemmalaget har inlett säsongen riktigt fint. 3-0-skalpen på Vicarage Road var i grund och botten en defensiv triumf och 1-1-mötet med West Ham senast var en aningen mer hafsig historia utan större identitet. Gästernas dubbla förluster har satt avtryck i svenska folkets värdering av tillställningen på AmEx Community Stadium. The Saints var dock riktigt fina mot Liverpool senast, åtminstone i andra halvlek. Med över 50 procent på ettan väljer vi andra sidan till en början och X2 blir valet på mindre system. Helgardera drabbningen om plånboken tillåter.

4. Sheffield United - Leicester X

Statistik
Bramall Lane blir nästa stopp där Sheffield United i söndags bärgade säsongens första viktoria efter 1-0 mot Crystal Palace. The Blades såg riktigt pigga ut och gav i ärlighetens namn inte örnarna från London någon större chans trots att siffrorna stannade vid ett. För Brendan Rodgers gäng var 1-1-bataljen med Chelsea på Stamford Bridge ett steg i rätt riktning. Faktum är att gästerna mycket väl kunde vänt skutan helt om och vunnit mötet. Här verkar dock strecken falla tämligen korrekt och med en nykomling fortsatt på lite rus bör alla tecken ritas ner snarast möjligt.

5. Watford - West Ham 1

Statistik
West Ham fick med sig en pinne från mötet med Brighton förra helgen. Pellegrini styr över ett profilstarkt mannskap som dock sett lite sega ut inledningsvis. Chicharito skickade in säsongens första strut för The Hammers senast. Londonlaget reser nu några mil norr om huvudstaden för att gästa Vicarage Road. Gästerna ser här ut att eventuellt få klara sig utan Anderson och Haller som dras med skador. Värdlaget har ännu inte gjort mål och står fortsatt på noll poäng. 0-1-förlusten senast mot Everton var dock ett stort steg framåt i jämförelse med premiär-debaclet mot Brighton. Ny chans för Gracias mannar att plocka första poängen och valet blir att sätta strecken från vänster.

6. Wolverhampton - Burnley 2

Statistik
Det är ett hårt matchat Wolves som under söndagen ska gästas av Burnley. Hemmalaget spelade Europa League-kval mot Torino under torsdagen och är säkerligen lite sega efter den resan. Värdarna gick dessutom en riktigt holmgång mot Manchester United så sent som i måndags. 1-1 blev utfallet på Molineaux Stadium den gången efter att Neves kvitterat i den 55:e minuten. Burnley förlorade visserligen senast mot Arsenal borta men såg riktigt bra ut i premiären mot Southampton. The Clarets ska ha goda chanser att stjäla både poäng och en eventuell seger här. Börja strecka med skrällen från höger.

7. Sirius - Örebro 1

Statistik
Den brittiska fotbollen bryts av med ett möte på den nedre halvan av Allsvenskan då Örebro reser till Uppsala för att försöka rycka ifrån Sirius ytterligare. ÖSK förlorade senast i hemmamötet mot Häcken och såg sega ut då. För de blåsvarta är det ett nattsvart facit på sistone som målas upp. Två poäng bärgade på de sju senaste matcherna är såklart inte godkänt. Två lag som brukar spela jämnt mellan varandra på senare tid. Riktigt svårtippad drabbning med andra ord där nu gästerna ser ut att överstreckas något och därmed inleder vi från vänster!

8. Stoke - Leeds 2

Statistik
Det var ingen bra säsong av Stoke i fjol och det har knappast börjat speciellt mycket bättre nu. Senast i onsdags blev det ny förlust för Jones mannar då Preston tämligen enkelt besegrade The Potters. En pinne på fyra matcher gör nog ingen i området Stoke-on-Trent glad. Bättre går det dock för Leeds. Förra säsongens topplag har inlett piggt och plockat tio av tolv möjliga poäng så långt. Bielsas mannar ser av allt att döma ut att spelas hårt här och trots att tvåan känns ganska trolig är det inte fel att gardera mötet tidigt. Värdet ser som sagt ut att hamna till vänster.

9. Blackburn - Cardiff 2

Statistik
Cardiff var tämligen överlägsna under andra halvan av hemmamötet med Huddersfield senast. Egentligen var det bara en tidsfråga innan Warnocks mannar skulle avgöra matchen. Blackburn har sett stabila ut den senaste perioden. Tre raka segrar (två i ligan och en i cupen) där defensiven bitvis varit strålande. För förra säsongens Premier League-representant finns en del frågetecken i de bakersta leden. Värdemässigt är det dock inget snack var pennan bör fattas först. Rovers spelas riktigt hårt och när historien mellan klubbarna talar sitt tydliga walesiska språk blir X2 ett ganska enkelt val här.

10. Fulham - Nottingham 1

Statistik
Fulham har börjat riktigt vasst i The Championship så långt. The Cottagers fortsätter på inslagen väg och vinner matcher på hemmagräset i London. Senast att försöka stå i vägen för Parkers mannar var Millwall som fick resa den korta turen hem efter en solklar 0-4-förlust. Dags för Nottingham nu att ge sig i kast med förra säsongens Premier League-lag. Forest är inte oävet och vann bland annat med klara 3-0 i mötet med Birmingham förra veckan och dessutom var gästerna på Londonvisit så sent som i onsdags då The Reds fick med sig en poäng från mötet med Charlton på The Valley. Här ser ettan ut att kunna springa iväg lite streckmässigt och hamnar den över 60 procent bör ett kryss tas i beaktande snarast.

11. Middlesbrough - Millwall 1

Statistik
Det blev tvärnit för Millwall i mötet med Fulham senast. Nederlaget var dock lejonens första förlust denna säsong. För Boro var det ombytta roller. Woodgates mannar bärgade istället sin första seger i tisdags då Wigan besegrades med matchens enda mål inprickat av Assombalonga. Dags för ytterligare en seger på Riverside nu då hemmalaget ska anses ha en mycket god chans här. Ettan streckas dessutom klart godkänt och spikas av.

12. Preston - Sheffield Wednesday 1

Statistik
Det blev en tämligen enkel seger i veckomötet med Stoke (3-1). Värdlaget har varit riktigt bra på Deepdale sett över de två första matcherna och i 3-0-viktorian mot Wigan hade The Whites ytterligare lägen för fler mål framåt. Sheffield Wednesday har plockat nio poäng inledningsvis. Klart godkänt såklart. Senast mot nykomlingen Luton hade dock ugglorna en del portion flyt i 1-0-segern. Håller sig ettan omkring 40 procent är det en riktigt spännande chansspik.

13. QPR - Wigan 1

Statistik
Upp som en sol, ner som en pannkaka. En kort och enkel sammanfattning av värdlaget som inför mötet med The Latics nu har två raka förluster på kontot. För Wigan är läget ännu sämre och gästerna har nu fyra raka förluster (liga och cup). Dessutom producerar besökarna inga mål framåt. Paul Cook får gnugga geniknölarna ordentligt om han ska kunna få ordning på sitt gäng redan här i London. The Hoops ska självklart stå som favoriter. Nu målas dock Warburtons lag upp alldeles för stort och ettan bör snarast möjligt kompletteras med åtminstone ett kryss.


Singelstrecket! - Liverpool

Även om Arsenal öppnat säsongen klart godkänt stöter The Gunners på ordentlig patrull här. När dessutom strecken ser ut att falla korrekt är The Reds en riktigt bra spik på kupongen.

Kupongrensaren! - Cardiff

Walesarna gjorde en bra match senast mot Huddersfield och när nu Blackburn står på andra sidan mittlinjen ska gästerna ha en god chans till en ny seger. The Bluebirds ser ut att streckas omkring 20 procent vilket såklart bara är att tacka och ta emot.

Spelförslag:

432 rader

1. Man United - Crystal P 1x
2. Liverpool - Arsenal 1
3. Brighton - Southampton x2
4. Sheffield U - Leicester 1x2
5. Watford - West Ham 1
6. Wolves - Burnley 1x2
7. Sirius - Örebro 1x
8. Stoke - Leeds 1x2
9. Blackburn - Cardiff x2
10. Fulham - Nottingham 1
11. Mboro - Millwall 1
12. Preston - Sheffield W 1
13. QPR - Wigan 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man United - Crystal P 1x
2. Liverpool - Arsenal 1
3. Brighton - Southampton 1x2
4. Sheffield U - Leicester 1x2
5. Watford - West Ham 1x
6. Wolves - Burnley (1x)2
7. Sirius - Örebro 1x2
8. Stoke - Leeds (1x)2
9. Blackburn - Cardiff (x)2
10. Fulham - Nottingham 1(x)
11. Mboro - Millwall 1
12. Preston - Sheffield W 1
13. QPR - Wigan 1(x)


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat