Visa ett inlägg
Gammal 2019-08-31, 21:34   #218
shjuve9le
 
Reg.datum: apr 2011
Inlägg: 3 317
Sharp$: 6216
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av olle Visa inlägg
Jägersro har ju inte ens en fast tävlingsdag längre. När jag gick på trav var det inte ens en handfull tisdagar på året som det inte kördes trav där.

Inga banor har någon publik längre förövrigt mer än en eller några få gånger per år oavsett vilken bana du pratar om. Underlaget finns i storstäderna så klart men undermåliga anläggningar och långtråkiga tävlingar som dessutom finns tillgängliga hemma i soffan gör det som bekant omöjligt att locka dit publik. Men det är åtminstone där förutsättningar finns och det är på en handfull banor som alla bra hästar och tränare finns numera. Man borde egentligen stängt ner banor för mer än 10 år sedan men tror precis som du att det skulle minska intresset. Men det har det ju gjort ändå. Antalet tränare och antalet hästar rasar i antal men inte antalet travbanor. Då är det något som är väldigt fel.


Om dom ordnar som jag sagt länge.
Kapsel ovanför banan där du får åka med och se travet i full fart samt Max 8 hästar som i usa , endast bilstart. Hinner man med fler lopp, omstarter och gamla gubbar orkar inte folk med.

Inred det som ett inetcafe, a l l t ska finnas , öl, vin billig god mat , underhållning och datorer. Samt att allt ska vara billigt , då kommer folk gå på trav.
shjuve9le är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat