Visa ett inlägg
Gammal 2019-08-31, 21:34   #219
olle
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 12 208
Sharp$: 57257
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av AmaerildeRimfrost Visa inlägg
Vad ska man live på travet att göra? Dels tar de 150 kr i inträde och sen kommer du inte ens nära hästarna då det finns en fet ful och intetsägande galoppbana i vägen. Du får sämre info på banan överlag om du inte har sittplats på restaurangen (alternativt annan bra plats). Dock kostar det 515 spänn att äta trerätters där. Sen behöver man väl trycka i sig två korvar på det för mättnad

Jag tycker det kan finnas lite publiktävlingar runtom i landet. Men det är skit samma om det finns publik på plats eller inte! Det är ju långtråkigt att gå på trav. När jag var på Åby i slutet av april ville jag egentligen bara gå därifrån. Då betalade jag 200. Finns väl ingen som tycker det är trevligt att gå på trav? Går hellre till Casino Cosmopol!

Travet hängde inte med i den tekniska utvecklingen live och då får det helt enkelt bli som det blir! Om 20 år går ingen på trav längre!
Nä. Jag begriper inte heller vad det finns för fördelar med att bege sig till travbanan numera . Speciellt på vinterhalvåret .

- Dyrt
- Trist och långtråkigt
- tidskrävande . Typ 5 timmar inkl att ta sig dit och hem för att se 10 lopp x 2 minuter
- inga spelmässiga fördelar som förr. Snarare tvärtom.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
AmaerildeRimfrost (+11)
olle är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat