Ämne: KHL Tråden
Visa ett inlägg
Gammal 2019-09-04, 11:15   #1
erixon
 
erixons avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 309
Sharp$: 1152


Stats: - -
ROI: %
Vinstprocent: %

Standard

KHL Tråden


Väldigt dött i många trådar, så tänkte försöka skaka igång i denna iaf!

KHL är igång med serien och de första matcherna har spelats! Idag finns ett bra utbud med några matcher som jag hittar spelvärde i.

Kunlun – Salavat UFA
13:30

KHL är igång och ett dubbelmöte direkt mellan Kunlun och Salavat, Igår spelades första matchen för säsongen och Kunlun drog längsta strået med en vinst efter straffar.
Matchen började Kunlun bäst och hade en 3-1 ledning inför sista perioden. Men Salavat kom igång i 3:e perioden och dominerade stort och både reducerade och kvitterade och hade läge att avgöra innan matchen blåstes av och gick till förlägning, Jag gissar att den långa resan satt i benen från starten.
Med det sagt så tror jag Salavat kommer göra en betydligt bättre match idag då man är det bättre laget och fortsätter man som man spelade i 3:e perioden så vinner man denna! Innan förlusten igår hade man 4-0 i inbördes möten.

Mitt spel:
Salavat FT – 2.1ggr pengarna 5u

Vinst

Traktor – SKA St. Petersburg
Traktor öppnade upp med en förlust i första matchen hemma mot Podolsk, en jämn tillställning där Podolsk var effektivare. Traktor vann skotten med 38-31. Man möter nu SKA som gjorde en okej match mot Metallurg som stod emot bra, men för mkt utvisningar gjorde att SKA kunde vinna med 3-1. David rundblad 1+1 i matchen.

SKA har varit oerhört bra under försäsongen och har nu 7 raka vinster, det som står ut är att man inte släpper in mer än 1-2 mål per match.

Spelet blir
SKA -1.5 2ggr pengarna
5u


Yekaterinburg – Podolsk
Yekaterinburg var fjolårets stora utropstecken i KHL och kom på en 3 plats i ligan efter suveräna SKA och CSKA. Starten på försäsongen har sett betydligt beskedligare ut jag tror att årets säsong kommer bli betydligt jobbigare för Yekat. Första matchen för säsongen lyckades mann vinna efter SD mot ett Cherepovets som vi kommer hitta längre ner i tabellen när säsongen summeras.
Yekat saknar gamle Datsyuk och duktiga Golyshev
Podolsk ser däremot väldigt intressanta ut och har verkligen överraskat på försäsongen där man slagit alla 3 Moskva lagen, där 5-0 vinsten mot CSKA sslår högst.
I första matchen så slog man Tractor på bortaplan med 2-4! Ett formtoppat Podolsk mot ett tveksammare Yekaterinburg måste synas till fint odds!

Mitt spel
Rak 2:a till 4.9
4u



Lokomotiv Yaroslav – Sp Moscow

Första matchen för säsongen för Lokomotiv, Helt okej försäsong där man hittat spelet sista 3 matcherna och vunnit alla mot okej motsånd. Man möter ett Sp Moskva som inte alls är bra i år, förlorade första matchen mot ett Dinamo Riga.
Sp moskva har 5 raka matcher utan vinst och H2H mot Lokomotiv har man 4 raka förluster.

Mitt spel
Yaroslav -1.5 till 2ggr
5u


Dinamo Riga – Nizhny
5 raka Hemma matcher utan förslut för Dinamo Riga som kanske går en roligare säsong till mötes än tidigare. Man möter ett Nizhny som är betydligt bättre hemma än borta
Rak 1:a blir mitt spel till bra odds på ett formtoppat Dinamo Riga.


Mitt spel
1:a 2.5ggr
5u


Dyn moskva – Din Minsk
Slog Nizhny med 3-2 i första KHL matchen, bra start med andra ord på säsongen, Dynamo har bra form och gör mål. Gjort 16mål på 5 matcher, då har man även spelat 1-2 mot omöjlga CSKA
Din Minsk har bedrövlig form och förlorat senaste 10 matcherna. Man släpper in alldeles för mkt mål, men man kan ändå producera mål framåt och mot ett beskedligare motstånd så kan man göra 2-3mål.

Mitt spel:
dynamo +ö4,5mål - 2,05ggr
5u

__________________

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
coolmanriver (+10), solum (+5), Lazlo (+100)

Senast redigerad av erixon den 2019-09-05 klockan 07:35.
erixon är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat