Visa ett inlägg
Gammal 2019-09-05, 01:00   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Europatipset 5/9


Med 13 matcher från EM-kvalet och en 4 miljoner stor jackpot gäller det att hålla tungan rätt i mun och klura ut var skrällchanserna kan hittas. Nordmakedonien, Skottland, Slovakien och till viss del även Estland kan vara vägen till pengarna. Första stoppet blir Färöarna där det svenska landslaget ska hämta in viktiga poäng! Vi kör igång!




Spelstopp: Torsdag kl 20.44

1. Färöarna - Sverige 2

Statistik
Septembers första match för Janne Anderssons landslag blir mötet med Färöarna i Tórshavn. Blågult har åter Nilsson Lindelöf tillbaka i truppen och Emil Forsberg verkar vara i speldugligt skick. Svenskarna hade som bekant ingen större framgång i Spanien senast då laget fick lämna den iberiska halvön med ett 0-3-resultat i baken. Ute i Nordsjön ska det dock mycket till om Sverige ska tappa poäng och tvåan är en självklarhet att starta med. Nu målas dock tvåan upp en bit över 90 procent vilket streckmässigt inte är korrekt. Ta med krysset i jakten på miljonerna.

2. Rumänien - Spanien 2

Statistik
Spanien är hittills i en klass för sig i Grupp F. Spanjorerna har inlett med fyra raka segrar och 11-2 i målskillnad. Som tidigare nämnts var Sverige chanslösa på Bernabeu. Dags för Rumänien nu att försöka sätta stopp för Morenos mannar. Östeuropéerna ser rätt fina ut och har både Hagi och Puscas som två utropstecken. Värdnationen ska ha en chans att få till ett bra resultat här och när tvåan streckas hårt blir krysset ett stödhjul tidigt.

3. Irland - Schweiz 2

Statistik
Det har varit en bra start för Irland i kvalet så långt. Tre segrar och en oavgjort batalj är noterad för värdnationen som nu får första riktiga testet då Schweiz kommer på besök. Segrar mot Georgien och Gibraltar i all ära men alpnationen är av en helt annan klass. De rödvita saknar visserligen Shaqiri men har spets i Xhaka, Seferovic, Schär med flera. Schweizarna besitter hög kvalité och nationen tog sig hela vägen till en bronsmatch mot England i Nations League i juni. Strecka matchen från höger.

4. Israel - Nordmakedonien X

Statistik
Dags att vända blickarna mot Toto Turner Stadium i Beer Sheva. Israel började kvalspelet riktigt fint med seger mot bland annat Österrike inledningsvis. Eran Zahavi har varit hemmanationens bästa målgörare så långt. 32-åringen är faktiskt hela kvalets skyttekung med sju strutar. Israelerna föll dock ihop i bortamötet mot Polen senast (0-4). Nordmakedonien har börjat kvalet sisådär med noterade hemmaförluster mot både Österrike och Polen. Elmas, Alioski, Nestorovski och Pandev är dock killar av fin kvalité. När nationerna möttes i senaste VM-kvalet vann Balkan-nationen bortamötet med 1-0. Värdemässigt är det åt höger vi ska titta där alla tecken trots allt är att föredra.

5. Finland - Grekland 1

Statistik
Finland är en nation att räkna med i Grupp J. Vårt östra grannland har tre raka segrar och finfina 6-0 i målskillnad på dessa kamper. Premier Leagues succéman Teemu Pukki ångar på både i Norwich och landslaget. Strikern har bland annat noterats för tre mål i de två senaste landslagsfajterna mot Bosnien och Lichtenstein. Grekland torskade senast hemma mot Armenien och ligger därmed riktigt uselt till. Här är det bara vinst som gäller om inte drömmen om EM ska släckas helt. Ett desperat Grekland gör att de inte kan räknas bort här. Starta med 1X, men helgardera på större system.

6. Tyskland - Nederländerna 1

Statistik
Vi går vidare med ett riktigt höjdarmöte denna afton då Nederländerna reser till Tyskland för en mycket viktig drabbning i Grupp C. Hemmanationen har varit oslagbara inledningsvis och stormar fram mot EM-slutspelet efter tre raka segrar. I en haltande tabell är det nu Nederländerna som har lite press på sig här då även Nordirland seglat iväg i toppen. I hemmalägret saknas Sané och Löw har bland annat kallat in Waldschmidt som var framstående i sommarens U21- EM. Att försöka rubba Die Mannschaft på tysk mark är sannerligen ingen enkel uppgift. Streckas ettan omkring 50 procent är det en klart godkänd spik på gräset i Hamburg.

7. Skottland - Ryssland X

Statistik
Efter två raka segrar i kvalet för Skottland blev det tvärnit i Bryssel mot Belgien där Lukaku och De Bruyne sänkte britterna med totalt tre mål. Steve Clarke ställer trots allt ett väl balanserat landslag på benen på Hampden Park där värdnationen sällan förlorar. Inför mötet med Ryssland saknas dock Norwichbacken Hanley och Sheffield Wednesdays Palmer. Ryssarna har tre raka segrar att stoltsera med. Motståndet har dock inte varit det allra bästa och här får de rödvita gästerna bekänna färg. En jämn match på förhand där strecken ser ut att hamna något fördelaktigt till vänster. Starta därför med 1X!

8. Slovakien - Kroatien 1

Statistik
Grupp E ser ut att kunna bli ett riktigt getingbo framöver. Azerbajdzjan får anses som gruppens slagpåse men känslan är att de övriga fyra lagen kommer slåss om topplaceringarna in i det sista. För Kroatiens del är det en del skadebekymmer som oroar. Rakitic, Kovacic, Pivaric, Vrsaljko, Halilovic och Pjaca saknas vilket självfallet inte är optimalt för förbundskapten Dalic. Slovakien är inte oävna här. På hemmaplan är nationen rätt fina och har dessutom ett lag med rutinerade rävar som Hamsik, Kucka, Mak och Pekarík. Börja med skrällen från vänster men en helgardering är allra bäst.

9. Slovenien - Polen 2

Statistik
Efter VM-fiaskot för Polen senast är det nya friska vindar som blåser i bortalägret. Brzeczeks gubbar har vunnit samtliga matcher i kvalet så långt och krossade senast Israel hemma med 4-0. De rödvita har fortsatt en härlig offensiv med bland annat Lewandowski, Piatek, Grosicki och Blaszczykowski. Slovenerna har en del återbud inför torsdagens drabbning där bland annat Milec och eventuellt ynglingen Bijol saknas. Svenska folket stirrar sig dock till synes blinda på tabellen och målar upp besökarna till alldeles för stora favoriter här. Värdnationen är på hemmaplan ett lag att räkna med och när tvåan kliver över 60 procent måste mötet garderas omgående.

10. Österrike - Lettland 1

Statistik
En favorit som däremot inte behöver garderas är Österrike. Lettland är ett landslag utan större klass och står inför mötet med alpnationen noterade för fyra raka förluster och 1-13 i målskillnad. Värdnationen inledde kvalet med att förlora bägge sina första möten (Polen och Israel). Laget har därefter vaknat till liv och kommer nu från dubbla skalper mot Slovenien respektive Nordmakedonien. Foda får här dessutom tillbaka Alaba i truppen som missade föregående kvalkamp. I övrigt är Hinteregger, Lazaro, Arnautovic, Sabitzer starka kort som kommer föra sitt landslag till seger här. Bombsäker etta!

11. Estland - Vitryssland X

Statistik
Tallinn blir nästa anhalt där två landslag utan poäng i kvalet gör upp. Estland får här tillbaka rutinerade Ragnar Klavan. 33-åringen ser ut att ta plats i backlinjen tillsammans med AIK:s mittback Karol Mets. Värdtruppen består av en hel del lirare från den estniska ligan där inte mindre än nio spelare till vardags lirar i FC Flora. Vitryssland har radat upp fyra förluster och bara mäktat med ett mål framåt. På A. Le Coq Arena är det jämnt skägg mellan dessa bägge nationer och alla tecken bör tas i beaktande omedelbart.

12. Wales - Azerbajdzjan 1

Statistik
Gareth Bale har fått en del förtroende av Zidane på slutet där 30-åringen bland annat löste två mål i 2-2-bataljen med Villarreal senast. Ryan Giggs kan dessutom glädjas åt Daniel James prestationer i United som bitvis varit lysande. Azerbajdzjan har ett mindre namnkunnig landslag. Qarabag-duon Garayev och Abdullayev får bära ett stort ansvar på mitten och i backlinjen är det kaptenen Medvedev som får agera städgubbe. Jurcevics landslag är dock inte tillräckligt vassa och i Cardiff ska en hemmaseger räknas in tämligen enkelt.

13. Cypern - Kazakstan 1

Statistik
Avslutningsvis är det match på turistön Cypern som gäller där hemmanationen så långt bara löst en seger på fyra försök. Ö-nationen besitter dock en del kvalité. FC Köpenhamns-spelaren Sotirious har varit riktigt bra i sin skandinaviska klubb i år. Efrem, Avraam och Mitidis är dessutom tillräckligt vassa för att ställa till med bekymmer för Kazakstan här. Kazakerna kommer närmast från en 4-0-seger mot lilleputtnationen San Marino hemma. Utanför landets gränser var det ett tag sedan nationen bärgade en seger. Att utgå från ettan känns därför allra bäst.


Singelstrecket! - Wales

Walesarna har fin form råder på de mer tongivande spelarna. Mot Azerbajdzjan i Cardiff ska ettan vara bombsäker!

Kupongrensaren! - Slovakien

I Trnava kommer Kroatien få en ordentlig match av ett Slovakien som gjort fina insatser på slutet. Kroaterna är dessutom utan en handfull spelare och när ettan finns till under 20 procent ska strecken inledas från vänster.

Spelförslag:

432 rader

1. Färöarna - Sverige x2
2. Rumänien - Spanien x2
3. Irland - Schweiz 2
4. Israel - Nordmakedonien 1x2
5. Finland - Grekland 1
6. Tyskland - Nederländerna 1
7. Skottland - Ryssland 1x
8. Slovakien - Kroatien 1x2
9. Slovenien - Polen x2
10. Österrike - Lettland 1
11. Estland - Vitryssland 1x2
12. Wales - Azerbajdzjan 1
13. Cypern - Kazakstan 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Färöarna - Sverige (x)2
2. Rumänien - Spanien x2
3. Irland - Schweiz (x)2
4. Israel - Nordmakedonien 1x2
5. Finland - Grekland 1(x)
6. Tyskland - Nederländerna 1
7. Skottland - Ryssland 1x2
8. Slovakien - Kroatien 1(x2)
9. Slovenien - Polen 1x2
10. Österrike - Lettland 1
11. Estland - Vitryssland (1)x(2)
12. Wales - Azerbajdzjan 1
13. Cypern - Kazakstan 1x




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
karpafan (+5)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat