Visa ett inlägg
Gammal 2019-09-05, 21:53   #17
Frasse77
 
Frasse77s avatar
 
Reg.datum: jul 2015
Ort: Skövde
Inlägg: 438
Sharp$: 1249
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av SO Visa inlägg
Inte alldeles omöjligt att jag hittat en vinnare på Solänget, i kallblodsloppet dessutom. Har sett dom flesta hästar i lopparkivet idag och det är EN som verkligen imponerar på mej. 6 Delsbofax. 24.2 av Emilia Leo. Dessutom nu "lite" kuskförstärkt med Ulf Ohlsson. Kördes jämsides med Lukas Rauen hela sista varvet senast och det blev målfoto. De senare (och Don Viking) startar dessutom på bakspår nu.

Tycker inte att Järvsö fux imponerade vid vinsten på Dannero. Vi ska komma ihåg att många galopperade bort sig i det loppet. Vann på 26.0 och står nu visserligen 20 meter före. Kan fuxen verkligen vara så förbättrad att den motsvarar favoritskapet?? Jag undrar. Kolla gärna och tyck till!

Jag hade inte tänkt skriva mycket denna gång eftersom jag gör Sharps systemet SO NORRLAND men kan inte låta bli att kasta ur mig min idé. Jag kan omöjligen vara ute och cykla utan tror till och med att Delbofax kan vara förbättrad med senaste loppet. Det gnistrade om hästen i förra loppet och oddsen är ju tilltalande än så länge
SO du är den som kan kallbloden på dina fem fingrar, vilket jag högaktar. För krävs ordentlig hästkunskap för att läsa av dom.

Nu till vad jag skulle skriva, har varit på jakt efter ett kallblod ett tag, och fick då tips om Ove A, så nu hjälper han mig att leta. Pratade med honom idag och han kom in på V75 och var ordentlig uppåt på Don Viking och trodde den gör en låg 24 tid och kan gå rekord. Värsta motbudet var enligt honom Delbofaks som du nämner som står bättre till.

Sedan vet jag Diamanten har tränat mycket bra en längre tid, och är i bättre slag än vad man kan tro efter så långt uppehåll. Läget är givetvis ej bra med spår 8, men Erik sätter honom i tredje/fjärde utvändigt. Och blir det lite för högt tempo så tar han många sista 500m, så 4% är nästan ett skämt enligt mig!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
PinkiePie (+5)
Frasse77 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat