Ämne: Spel
Visa ett inlägg
Gammal 2019-09-07, 16:33   #7
Melander
 
Melanders avatar
 
Reg.datum: mar 2014
Inlägg: 1 180
Sharp$: 4691
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Viroid Visa inlägg
Jag tror inte man skall generalisera så mycket. Visst finns det spelmissbruk, men handen på hjärtat finns det en hel del annat som kostar feta pengar utan att kallas missbruk.

Att bo i ett hus runt en storstad kan t.ex. kosta 150-200 000kr/år, och att hyra en tvåa i en liten bruksort kostar 50 000kr/år. Det blir en del V75:or för mellanskillnaden.
En del skall ha senaste ajfånen med något värstingabonnemang för 1200 i månaden, andra köper en Huawei med ett abb från Hallon för 99kr i månaden och spelar DD för mellanskillnaden.
En del känner glädje med att ha en ny bil garaget för 8000 i månaden, andra kan tänkas köra en gammal Saab som kostar 3000 i månaden. Det blir en och annan V64:a för den besparingen.
En del skall ha tant och ungar som ställer en massa krav, andra lever ensamma och kan lägga hela lönen och all sin tid på sina intressen.
Har man skippat studielånen har man någon tusenlapp till per månad.
Tror dock att du har fetfel där Viroid. Spelmissbruk är så stort idag att folk skuldsätter sig upp till örorna. Att du sen gör en jämförelse med ett husköp eller bilköp gör att jag häpnar.Spel går ut på att man alltid förlora, dom få som går vinst per år oavsett spel är mycket få.Snacka inte goja när det gäller spel och blanda inte äpplen och päron spelmissbrukare brukar ha en tendens att ALLTID prata till sin fördel!
Melander är uppkopplad nu   Ge poäng Svara med citat