Visa ett inlägg
Gammal 2019-09-12, 23:44   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Stryktipset 14/9


En riktigt spännande och klurig Stryktipskupong att blicka fram emot. 13 matcher där endast en drabbning hittas utanför de brittiska öarna då Östersund och Kalmar drabbas samman på Jämtkraft Arena. Värdemässigt finns en hel del intressanta drag och en uppsjö av överstreckade favoriter, framförallt i The Championship! Här gäller det att hålla tungan rätt i mun för att klura ut rätt rad och ge sig själv chansen att hugga in på den fina 11 miljoner stora jackpotten som finns dagen till ära!


Spelstopp: Lördag kl 15.59

1. Manchester United - Leicester X

Statistik
Det är ett par större frågetecken som hopat sig över United på slutet. 1-1-mötet med Southampton var Solskjaers och hans mannars tredje raka fajt utan seger i ligan. Med andra ord kom landslagsuppehållet lägligt för hemmalaget som nu fått tid att rannsaka sig själva. Mötet under lördagen blir också första gången som världens dyraste försvarare, Maguire, nu får ställas mot sitt gamla lag. En del hemlighetsmakeri råder kring statusen på Wan-Bissaka, Martial, Pogba och Lingard då samtliga haft skadekänningar senaste veckan. The Foxes har inlett ligaspelet riktigt bra. 3-1-segern senast mot Bournemouth var gästernas fjärde match utan förlust. X2 känns som ett utmärkt val att inleda med där en helgardering blir nödvändig på det reducerade systemet.

2. Tottenham - Crystal Palace 1

Statistik
Tottenham har startat ligasäsongen svajigt. Bara en seger för Spurs på de fyra inledande omgångarna är såklart inte tillräckligt då Londonlaget har ambitioner att vara med och utmana toppduon Liverpool och City. Inför mötet med Crystal Palace är bland annat nyförvärven Ndombélé och Lo Celso skadade. The Eagles har dock inte haft någon lycka mot Pochettinos lag under tid. Faktum är att gästerna inte vunnit i ligan mot The Lilywhites sedan januari 2015. Ettan ligger streckmässigt relativt korrekt och blir därmed en bra spik.

3. Wolverhampton - Chelsea X

Statistik
Svårtippat möte nu då Wolves ska ställas mot ett ojämnt Chelsea. Hemmalaget är fortsatt utan ligaseger så långt men har gjort riktigt fina insatser mot Leicester borta och Manchester United hemma på Molineux Stadium. Gästerna från London tappade senast 2-0 mot nykomlingen Sheffield United till 2-2 i matchens slutskede. Bara en seger är bärgad för The Blues så långt! Frank Lampards gäng har Tammy Abraham som den klarast lysande stjärnan just nu och i övrigt är det för bortagänget att hoppas på att lagets skadelista ska krympa. Bland annat finns Loftus-Cheek, Pedro, Kanté och Hudson-Odoi med på ovan lista. Inga dussinlirare precis. Lika bra att inte lämna något åt slumpen här utan strecka rakt över.

4. Norwich - Manchester City 2

Statistik
Manchester City trummar på! Ungefär som vi alla vant oss vid och det är ett lekfullt ljusblått bortalag som kommer entra Carrow Road denna dag. Sterling och Agüero har tillsammans gjort elva mål för gästerna. Tillsammans med världsspelare som De Bruyne, Bernardo Silva, Otamendi och Walker för att nämna ett par pjäser är det bara en fråga hur länge Pukki och hans kamrater ska kunna hålla City stången. Tvåan är otvivelaktigt kupongens enklaste spik som dessutom ser ut att hålla sig streckmässigt hyfsat korrekt.

5. Sheffield United - Southampton X

Statistik
Nästa nykomling att kastas in i elden denna lördag är Sheffield United. The Blades ställs dock inför ett något enklare motstånd på förhand i jämförelse med Norwich. Här kommer dock värdlaget få klara sig utan sin irländska duo, McGoldrick och Robinson, vad det verkar. Klara avbräck såklart för Chris Wilders United. Southampton har sett stabila ut på slutet och kommer från en jämn match mot Manchester United senast. När procenten lutar fördelaktigt över till höger är det X2 som ska målas ner först.

6. Brighton - Burnley 1

Statistik
På sydkusten ska Graham Potter och hans Brighton försöka repa sig efter den klara 0-4-förlusten som laget åkte på då Manchester City blev alldeles för svåra på Etihad. Vill det sig illa för värdlaget här kan nyförvärvet Trossard missa mötet på AmEx Community Stadium. En skada under en träning inför Belgiens kvalmöte med San Marino sägs ställa till det här för 24-åringen. Även utan belgaren i truppen får The Seagulls ändå anses som favoriter. Burnley har sett tveksamma ut på slutet. Sean Dyches mannar var chanslösa i senaste kampen då Liverpool gästade Turf Moor och dessförinnan fick laget respass ur Ligacupen med klara 1-3 mot Sunderland. Ettan till omkring 45 procent är en klart godkänd spik.

7. Östersund - Kalmar FF X

Statistik
I Allsvenskan är det ett rejält ångestmöte som ska spelas på Jämtkraft Arena. De rödsvarta falkarna är vingklippta och rejält skadeskjutna för tillfället. Faktum är att jämtarna bara vunnit en av de 16 senaste seriematcherna och spelare efter spelare har lämnat det sjunkande Norrlandsskeppet. Nu ställs värdlaget mot ett Kalmar som inte heller rosat marknaden denna säsong. Elm-bröderna och deras lagkamrater har vunnit tre av 22 matcher i år och gästerna är, precis som Burchnalls mannar, inblandade i bottenstriden. Plocka med alla tecken här redan från början.

8. Charlton - Birmingham 2

Statistik
Åter tillbaka till Storbritannien där sex The Championship-fajter ska ta kupongen i mål. Första ut är anrika The Valley där andradivisionens näst bästa lag just nu huserar. Charlton är nykomling inför den här säsongen men har inte visat någon som helst respekt under de sex första matcherna och är så långt obesegrade. Birmingham studsade snabbt tillbaka efter 0-3 mot Swansea och besegrade Stoke på hemmaplan senast. Just spelet på St. Andrew’s har varit mer eller mindre klanderfritt så långt. Sitter spelet även på resande fot kommer gästerna vara riktigt farliga fortsättningsvis. När Londonlaget här ritas upp som solklara favoriter blir valet enkelt. X2 räcker gott!

9. Blackburn - Millwall 1

Statistik
Lejonen från huvudstaden har efter 1-0-segern mot Sheffield Wednesday planat ut en aning. Gästerna krossades på Craven Cottage mot ett bra Fulham (0-4) och därefter är dubbla 1-1-matcher noterat för Neil Harris gäng. Blackburn har startat säsongen godkänt. Visserligen föll laget senast mot West Bromwich på bortagräs men dessförinnan har defensiven varit stabil och poäng har skördats mot bland annat Cardiff och Middlesbrough. Ettan är på förhand ett bra utgångstecken där krysset kan ritas ner som hjälp på större system.

10. Hull - Wigan X

Statistik
I de nedre regionerna av ligan huserar Hull och Wigan. Lagen har inte alls kommit upp i nivå denna säsong och trots att bägge klubbarna vann sina premiärer har det därefter inte fått segerjublas vare sig i hemma- eller bortalägret. The Latics har varit rejält ofarliga på offensiv planhalva hittills. Faktum är att gästerna bara hittat nätet en gång på de sex senaste tävlingsmatcherna. Dags för nyförvärvet och tilltänkta målskytten Jamal Lowe att kliva fram här tro? Då ettan blir alldeles för överstreckad ska självklart övriga tecken också med där krysset trots allt ligger närmast!

11. Middlesbrough - Reading 2

Statistik
Reading gjorde en mäktig silly season under sommaren. Gästerna har bland annat plockat in Puscas (Inter), Lucas Joao (Sheffield W) och Rafael (Sampdoria). Rumänen Puscas har varit nyttig för The Royals med två mål i segermatchen mot Cardiff. Middlesbrough har startat säsongen dåligt. En seger på sex matcher är inte godkänt för hemmagänget. Här ser helt klart tvåan ytterst intressant ut. Valet blir helt enkelt att hoppa över en något överstreckad etta helt och hållet.

12. Preston - Brentford 2

Statistik
Brentford har vaknat till liv i andradivisionen efter en blygsam start. Pontus Janssons nya klubb såg riktigt vassa ut då The Bees tog blott sin andra seger för säsongen via 3-0 mot Derby senast. Preston har varit bra så långt. På Deepdale har värdlaget tre raka segrar. Det ska dock tilläggas att segrarna kommit mot mer bekvämt motstånd då Stoke och Wigan knappast kommit upp i nivå så långt. Svenska folket verkar dock ha stark tilltro till The Whites som streckas stenhårt här. Med odds som ser ut att falla jämnt mellan ettan och tvåan blir därmed valet plättlätt. Strecka mötet från höger där allt värde finns!

13. QPR - Luton 2

Statistik
Vi avslutar i London där Queens Park Rangers ska ställas mot en pigg nykomling i form av Luton. Gästerna kommer med dubbla ligasegrar och även avancemang i Ligacupen i bagaget. The Hatters, som besökarna kallas, är lagom framtunga med en fin trio i offensiven med Collins, Cornick och LuaLua. Bakåt är det dock mer öppna spjäll. QPR är ojämna. Hemma är laget generellt starka men har havererat tidigare i år både i cupen och ligan. Även här är ettan kraftigt överstreckad vilket lägger över värdet helt och hållet på X2 vilket också blir valet.


Singelstrecket! - Manchester City

Kupongens enklaste spik hittas på Carrow Road. Manchester City har ett riktigt världslag på alla positioner och mot en nykomling som haft stora defensiva problem inledningsvis känns tvåan bergsäker.

Kupongrensaren! - Birmingham

Charlton har överraskat ordentligt denna säsong men här finns ett superläge för Birmingham att bryta nykomlingens förlustfria svit. Gästerna har två segrar på de tre senaste matcherna och är på pappret ett minst lika bra lag som värdarna. Tvåan är ett perfekt tecken att rita ner först.

Spelförslag:

432 rader

1. Man United - Leicester x2
2. Tottenham - Crystal P 1
3. Wolves - Chelsea 1x2
4. Norwich - Man City 2
5. Sheff U - Southampton x2
6. Brighton - Burnley 1
7. Östersund - Kalmar 1x2
8. Charlton - Birmingham x2
9. Blackburn - Millwall 1
10. Hull - Wigan 1x2
11. Mboro - Reading 2
12. Preston - Brentford 2
13. QPR - Luton x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man United - Leicester (1)x(2)
2. Tottenham - Crystal P 1
3. Wolves - Chelsea 1x2
4. Norwich - Man City 2
5. Sheff U - Southampton 1x2
6. Brighton - Burnley 1
7. Östersund - Kalmar (1)x(2)
8. Charlton - Birmingham (x)2
9. Blackburn - Millwall 1(x)
10. Hull - Wigan 1x2
11. Mboro - Reading x2
12. Preston - Brentford (x)2
13. QPR - Luton x2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat