Visa ett inlägg
Gammal 2019-09-19, 23:52   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Stryktipset 21/9


En trevlig Stryktipsrad finns att hugga tänderna i denna lördag. Matcher från Premier League, The Championship och Allsvenskan ska bemästras där Manchester City ståtar som kupongens största bank och Örebro kupongens finaste rensare! Med siktet inställt på 13 rätt sätter vi direkt kurs mot Etihad och Manchester för de regerande mästarnas möte med Watford. Häng med!


Spelstopp: Lördag kl 15.59

1. Manchester City - Watford 1

Statistik
2-3 mot Norwich senast gav eko i fotbolls-England. Guardiolas manskap tog dock sitt pick och pack för en flygtur till Ukraina i onsdags för att åter hitta tillbaka till segerspåret via 3-0 mot Shakhtar Donetsk i Champions League. Watford står nu på schemat för Peps gäng. Besökarna har trasslat till det en aning inledningsvis av ligastarten och står fortsatt utan seger. The Hornets gjorde dock en fantastisk andra halva senast i mötet mot Arsenal där 0-2 blev 2-2 vilket också kunde blivit än bättre. Nygamle tränaren Sánchez Flores får dock vänta med att se sina mannar segerjubla. Någon seger eller ens poäng kommer inte de gulsvarta få med sig hem till utkanten av London efter mötet i Manchester. Banketta på Etihad Stadium!

2. Burnley - Norwich 1

Statistik
Efter Norwich utomjordiska insats mot Man City senast är det nu dags för nykomlingen att åter landa på jorden. 3-2-triumfen mot Guardiolas lag senast var som vanligt numera signerad Teemu Pukki. Finländaren gjorde mål och spelade fram till mål. Burnley borta blir dock tuffare för kanariefåglarna. Gästerna trivs nämligen inte särskilt bra här och har på de fem senaste resorna till Turf Moor lämnat med förlust! Med ettan till omkring 40 procent känns The Clarets som en kanonfin utgång. På större system räcker det med ett kryss som komplement.

3. Everton - Sheffield United X

Statistik
Den tredje bortamatchen i Premier League i år för Everton slutade återigen utan seger för de blåvita. Bournemouth kunde gå ifrån till en fin 3-1-skalp och The Toffees får nu ta nya tag hemma. På Goodison Park är däremot Liverpool-laget stabila. Förra säsongen föll Marco Silvas gäng bara fem gånger på hemmagräset och i år är två segrar fixade på de första två kamperna. Sheffield fick kliva av Bramall Lane senast med en 0-1-förlust mot Southampton. Uppgiften för The Blades här blir svår, men inte omöjlig. Gästerna har som bekant redan snuvat Chelsea på poäng i London bland annat. Är tanken att X2 ska hamna omkring 30 procent behöver mötet helgarderas omgående.

4. Newcastle - Brighton 2

Statistik
Två lag som är tippade på den nedre halvan denna säsong ställs mot varandra på St James’ Park. Graham Potter fick en flygande start med sitt Brighton efter 3-0 i premiären mot Watford. The Seagulls har därefter inte fått segerjubla då två kryss och två förluster är noterade på slutet. Newcastle tog faktiskt ledningen senast mot Liverpool på Anfield. Trots 1-0 var det aldrig något snack om saken där Klopps mannar till slut vann med 3-1. Gästerna känns överlag något hetare. Sydkustlaget kunde mycket väl fixat alla tre poängen mot Burnley senast och här känns X2 fullt tillräckligt.

5. Kalmar FF - Häcken 2

Statistik
Svensk mark nu där Häcken med en förlust i baken reser till Småland för möte med Kalmar. Trots 1-2 mot AIK senast finns det en hel del bra att ta med sig från förlusten spelmässigt. Laget skapade mängder av chanser och dessutom fortsätter Paulinho att visa god form. KFF tog blott sin fjärde seger för säsongen då Östersund besegrades i Jämtland senast. Romarinho är dock fortsatt avstängd och mittfältaren Jakobsen skadade sig senast och missar mötet på Guldfågeln Arena. Tvåan känns klart bäst. Spika av Hisingslaget!

6. IFK Norrköping - Örebro 2

Statistik
Dags för kupongens kanske hetaste drag då Örebro ska försöka lösa en skrällseger på Östgötaporten. Närkingarna kommer nämligen till Norrköping med kanonfin form. Visst har de vitsvarta tappat målsprutan Carlos Strandberg men nu får kollektivet i ÖSK ro säsongen i hamn. Peking torskade mot Malmö FF senast efter en bra insats sett över 90 minuter. De absoluta topplaceringarna är nu med största sannolikhet borta så frågan är hur motivationen är i hemmalägret? Dessutom ser Simon Thern och Kalle Holmberg ut att missa mötet. Även om alla tecken rekommenderas är det tvåan som skiner mest!

7. IFK Göteborg - Sirius X

Statistik
IFK Göteborg vann med 4-2 på Studenternas i maj. Segermatchen bröt förbannelsen som låg över Blåvitt från säsongen innan då Sirius vann bägge matcherna med 3-2 efter att ha hämtat in från 0-2. Nu kommer Kamratföreningen från en 2-6-förlust mot Hammarby senast och frågan är hur värdarna har reagerat på jättetorsken? Även tvåmålsskytten senast, Kharaishvili, är avstängd efter att synat ett gult kort. Uppsala-laget kommer från en 2-0-seger mot Falkenberg senast. Viktiga tre poäng såklart för de blåsvarta som nu fått lite försprång på bottenlagen. När västkustlaget nu streckas mot 70 procent är det läge att rita ner alla tecken omgående.

8. Birmingham - Preston 2

Statistik
Tillbaka till Storbritannien nu där det första stoppet hittas i Birmingham. Hemmalaget tog en fin skalp då 1-0 mot Charlton bröt nykomlingens obesegrade svit. Till St Andrew’s kommer nu ett frejdigt Preston. Gästerna med Sean Maguire och Tom Barkhuizen i spetsen sänkte topptippade Brentford med 2-0 på Deepdale. Fyra raka matcher i ligan utan förlust är facit för gästerna som här ser ut att streckas riktigt fördelaktigt. X2 känns därmed tillräckligt.

9. Bristol City - Swansea X

Statistik
Swansea åkte på säsongens första förlust senast då Nottingham löste en 1-0-seger i Wales. Nya tag för The Swans nu då Bristol City står på menyn. Värdlaget har likt gästerna bara förlorat en batalj så långt. The Robins är faktiskt obesegrade sedan premiären mot Leeds. Hemma på Ashton Gate har dessutom Lee Johnsons mannar haft stor framgång inbördes. City har faktiskt bara förlorat här mot Swansea en gång sedan 1993! 1X blir valet på det mindre systemet, men en helgardering ritas ner på större system.

10. Cardiff - Middlesbrough 1

Statistik
Cardiff degraderades som bekant från Premier League i fjol. Walesarna med Neil Warnock vid rodret har som målsättning att blanda sig i en toppstrid i år och därmed utmana om en plats tillbaka till det engelska finrummet. På resande fot har The Bluebirds haft en del bekymmer så långt och står fortsatt utan seger. På Stadion i hemstaden är dock de blåvita stabila och förlorar sällan. Middlesbrough har en 1-0-viktoria mot Reading i ryggen inför mötet här. Woodgates mannar trivs dock allra bäst på Riverside. Etta!

11. Millwall - QPR 1

Statistik
Det ska spelas ett Londonderby på The Den under lördagen. Millwall välkomnar Queens Park Rangers till de östra delarna av staden. Efter en kanonfin start av serien har nu hemmalaget mattas en aning. Neil Harris och hans lejon har dock skrapat ihop nio poäng så långt vilket får anses godkänt. QPR har helt okej form inför derbykampen med två raka segrar. Gästerna har dock inte The Den som någon favoritarena direkt. Senast de blåvita besökarna vann här var i februari 1990! Att strecka mötet från vänster blir därmed en ganska bra lösning.

12. Reading - Blackburn X

Statistik
Reading har efter segern mot Huddersfield för ett par omgångar sedan kommit ner på jorden igen. Två raka förluster är noterade för The Royals som dessutom inte lyckats spräcka nollan framåt. Dags nu att ställas mot ett Blackburn som bitvis visat prov på fint, disciplinerat spel. Rovers reser dessutom till Madejski Stadium med en fin 2-0-seger i bagaget mot Millwall. Även om värdlaget har tre raka segrar på hemmagräs inbördes streckas Reading allt för hårt här. X2 blir valet på mindre system där ettan endast plockas med på större.

13. Sheffield Wednesday - Fulham 2

Statistik
Klassiska Hillsborough blir sista stoppet för dagen där ett ganska hårt spelat Sheffield Wednesday ställs mot Fulham. Gästerna rasade som bekant ur Premier League i fjol men har ett riktigt intressant lag även i år. Forwardsstjärnorna Mitrovic och Cavaleiro har tillsammans stått för åtta av lagets elva mål framåt så långt och visar fortsatt god form. Londonlaget är på det hela taget bättre än Ugglorna från Sheffield och ska hållas som favoriter här trots ett par sviktande resultat nyligen. Strecka från höger.


Singelstrecket! - Manchester City

Även om Watford stod för en riktigt vacker andra halvlek mot Arsenal senast blir uppgiften här på tok för svår. Manchester City kommer inte tappa poäng och ettan är kupongens i särklass enklaste singelstreck.

Kupongrensaren! - Örebro

En svår men inte omöjlig uppgift för Örebro då Norrköping ska försöka besegras. Till streckprocent omkring tio känns Kjälls mannar som ett riktigt spännande alternativ i jakten på högre utdelning.

Spelförslag:

432 rader

1. Man City - Watford 1
2. Burnley - Norwich 1
3. Everton - Sheffield U 1x2
4. Newcastle - Brighton x2
5. Kalmar FF - Häcken 2
6. Norrköping - Örebro 1x2
7. Göteborg - Sirius 1x2
8. Birmingham - Preston x2
9. Bristol C - Swansea 1x
10. Cardiff - Mboro 1
11. Millwall - QPR 1
12. Reading - Blackburn x2
13. Sheffield W - Fulham 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man City - Watford 1
2. Burnley - Norwich 1(x)
3. Everton - Sheffield U 1x2
4. Newcastle - Brighton x2
5. Kalmar FF - Häcken 2
6. Norrköping - Örebro (1x)2
7. Göteborg - Sirius 1x2
8. Birmingham - Preston x2
9. Bristol C - Swansea (1)x(2)
10. Cardiff - Mboro 1
11. Millwall - QPR 1(x)
12. Reading - Blackburn 1x2
13. Sheffield W - Fulham (x)2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat