Visa ett inlägg
Gammal 2019-09-20, 16:51   #39
HuBBaBuBBa
 
HuBBaBuBBas avatar
 
Reg.datum: jul 2012
Inlägg: 10 444
Sharp$: 1750
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av HuBBaBuBBa Visa inlägg
Måste bara säga en sak och det är att Bo C gjort en start över distansen och slutade sist. Enzo Am va trea i det stayerloppet. Nu kan ju hästen vara 25 resor bättre än med Kim Eriksson ioförsig och det är den väl för den verkar trivas med Calle.
Sen vinner ju inte Calle V75 race på löpande band direkt.
Det är lite som Don Viking och din käre Ove A om du fattar vad jag menar
När Örjan kliver upp så blir det seger.... Hoppas du nu spikar Bo C och jag hoppas den vinner. Mvh

Den ända gången jag ens tog med Don Viking på V75, va när jag spikade den sist pga att Örjan körde.
Citat:
Ursprungligen postat av Stekel Visa inlägg
Nu var det det här med att se omständigheterna bakom en siffra istället för att bara titta på siffran. Det enda stayerloppet Bo C varit med i var efter ett halvårs uppehåll, det var 400k i förstapris och det gick skit redan från start. Den där nollan kan man alltså bortse helt och hållet ifrån då den inte är relevant. Han har både vunnit V75 och sånär ett derbyförsök på lång distans. Så jag tror vi kan skrota det där resonemanget om att distansen är ett minus, det är definitivt ett plus på den hästen.

Sen säger jag inte att han vinner, och jag håller med i resonemanget att startfållan står ganska bra till i det här loppet. Men det låter som att de absolut inte tänker sitta instängda den här gången med "Bosse" och dessutom vara ganska offensiva. De borde få svårt att stå emot honom. Örjan och Adrian är jag mest rädd för emot om någon av dem får spetsen. Vincent står lite kasst till med 20 extra där bak. Tror inte den spurten kommer räcka ända hem, han är ganska trög av sig och med bra hästar där framme blir det svårt.
Stämmer! Calle är ju en bättre kusk än Kim så det borde gå vägen nu när han är i toppslag. Såg tyvärr inte att det va efter ett halvårs uppehåll men kommer ihåg att dem håsade upp den då med. Go Calle!
HuBBaBuBBa är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat