Visa ett inlägg
Gammal 2019-09-21, 12:15   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Europatipset 22/9


Det är ett finfint Europatips som kommer till oss denna söndag. Mängder av heta drabbningar står på agendan. Hammarby - AIK, Lyon - PSG och PSV - Ajax är bara några av de fantastiska fajter som finns att sätta tänderna i. Som grädde på moset finns 3,5 miljoner i jackpot att försöka lägga vantarna på. Avsparken för dagen sker på Stamford Bridge där Chelsea ska ge sig i kast med Liverpool!




Spelstopp: Söndag kl 14.59

1. Chelsea - Liverpool 2

Statistik
Det blev förlust för både Chelsea och Liverpool i veckans Europamatcher. Gästerna var i Neapel och kammade noll medan Chelsea fick stryk hemma på Stamford Bridge mot Valencia i onsdags. Lampard fick i mötet med spanjorerna se Mason Mount gå av skadad. 20-åringen linkade av tidigt och det återstår att se om grabbens läkkött är tillräckligt bra för att vara tillbaka redan här. Klopps röda arme har gått rent i ligaspelet så långt och sett ungefär lika bra ut som ifjol. Hamnar tvåan omkring 50 procent är det en fin spik på kupongen.

2. Arsenal - Aston Villa 1

Statistik
Det blev till slut en storseger på bortagräs i Frankfurt i torsdags för Arsenal. Emery valde att vila ett helt gäng spelare i mötet med Eintracht där 3-0 lyste på tavlan efter 90 minuter. Aston Villa på menyn för The Gunners nu och det har över tid varit en smaskig måltid för Londonlaget. De sex senaste matcherna inbördes har nämligen de rödvita vunnit samtliga till den förkrossande målskillnaden 20-1! Lejonen från Birmingham ser dock ut att streckas allt för snålt. Värdlaget ska såklart inte målas upp över 80 procent utan hjälp och därmed ska krysset ritas ner omgående.

3. Crystal Palace - Wolverhampton 1

Statistik
Det är knappast någon fin start för Wolves i ligaspelet så långt. Gästerna är faktiskt, tillsammans med Watford, det enda lag som hittills inte vunnit i Premier League. Dessutom föll Espírito Santos mannar i Europa League-mötet i veckan mot Braga hemma på Molineux. Crystal Palace har efter två sämre matcher i ligaupptakten gjort en hel del bra saker. Seger på Old Trafford mot självaste United och dessutom vinst på Selhurst Park mot Aston Villa har lyft örnarna till mittens rike av den unga tabellen. Här ska Roy Hodgson och hans Londongäng ha god chans att nypa nya poäng. Rita från vänster.

4. West Ham - Manchester United 2

Statistik
Fjärde matchen på Europatipset med London som spelplats blir Olympiastadion i stadsdelen Stratford där West Ham ska försöka knipa poäng mot Solskjaers United. Gästerna kom faktiskt undan med blotta förskräckelsen i mötet med Astana i veckan. Europa League-premiären höll på att mynna ut i ett 0-0-resultat innan ynglingen Greenwood klev fram och slog till med matchens enda mål. På läktaren satt Nilsson-Lindelöf och såg sina röda djävlar tillsammans med ett nybakat femårskontrakt. Svensken förväntas åter ta en plats i backlinjen här. The Hammers har faktiskt inte förlorat sen den sämre insatsen i premiären mot Man City. Tufft för Pellegrini och hans mannar här dock. X2 känns absolut tillräckligt.

5. Hammarby - AIK X

Statistik
En supermatch blir första allsvenska stoppet då det vankas derby på Tele2 Arena. Hammarby - AIK ska spelas inför fullsatt salong där hemmalaget ser ruskigt tunga ut. 6-2 mot Göteborg senast för söderbröderna inger respekt. Bajen är ligans mest målglada lag generellt men i matcherna mot Gnaget brukar det bli ganska målsnålt. Solna-laget kommer från en blytung 2-1-viktoria i bortamötet med Häcken. De regerande mästarna smyger med bara en poäng bakom Djurgården i täten efter 23 omgångar. Inbördes har faktiskt inte gnagarna förlorat på de fyra senaste mötena. Lika bra att gardera rakt över.

6. Elfsborg - Malmö FF X

Statistik
I Borås har prestationer utanför planen varit på tapeten under senare tid. Veteranen Stuhr-Ellegaard har kritiserat Elfsborgs ledning och har tillbaka fått tränings- och spelförbud med klubben. På planen har det dock gått bättre på senare tid. Fyra raka matcher för Ellos med poäng och sett till spelet senast mot AFC borde en pinne varit tre. Malmö kommer från en blytung förlust i Kiev mot Dynamo i Europa League. Att skåningarna ska ritas upp över 70 procent är aningen skevt och här behöver mötet garderas upp genast. Allt värde till vänster!

7. Helsingborg - AFC Eskilstuna 2

Statistik
Ångestmöte deluxe i Skåne när AFC reser till Olympia för möte med Olof Mellbergs Helsingborg. Eskilstuna kommer närmast från ett oavgjort resultat i mötet med Elfsborg. Sörmlänningarna kom där undan med blotta förskräckelsen efter en hård press från boråsarna. Adi Nalic får här se matchen från sidan då 21-åringen är avstängd. “Di röe” har över tid haft en del bekymmer med gästerna. HIF har i ärlighetens namn haft bekymmer med de flesta lag på sistone. En seger är bara noterad sedan mitten av juli. De orangea ska inte räknas bort här. Strecka från höger och hoppas på AFC-knallen!

8. Sevilla - Real Madrid X

Statistik
I Spanien ska det spelas ett brännhett möte på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Sevilla hade inga som helst bekymmer att lösa en 3-0-viktoria i Azerbajdzjan mot Qarabag i Europa League och innan dess har Lopeteguis mannar tagit tio av tolv möjliga poäng i ligan. Real Madrid gjorde en dålig insats i sin öppningsmatch i Champions League. PSG hade inte några som helst problem att lösa en 3-0-skalp. Zidane störs dessutom av en handfull skador inför söndagens toppmöte. Att räkna bort Galacticos helt är dock dumt. 1X på mindre system.

9. Lazio - Parma 1

Statistik
På Olympiastadion i Rom är det dags för Lazio att vända en tre matcher lång trend utan seger. Värdlaget föll mot Cluj i Europaspelet senast efter att de ljusblåa haft en 1-0-ledning som tappades till 1-2. För Parmas del är två matcher förlorade i Serie A så långt. 1-3-mötet mot Cagliari senast var ingen vidare insats. Till synes målas dock värdlaget upp till allt för stora favoriter här. Krysset behöver därför hjälpa till omgående.

10. Bologna - Roma 1

Statistik
Bologna stod för ett jättevändning mot Brescia senast. 1-3 blev 4-3 med lite hjälp av en utvisning på Brescialiraren Dessena i den 48:e minuten. Hemmalaget ser överlag stabila ut och har inför mötet med Roma inte förlorat i ligan ännu. Gästerna från huvudstaden gjorde en kanonfin insats mot Istanbul BB senast i Europaspelet. Det bör bli betydligt svårare nu för här fick faktiskt Roma stryk i fjol. På Renato Dall’Ara ska värdarna ha goda chanser till en ny skalp. Ettan understreckas dessutom och med hjälp av ett kryss på större system är vi i hamn.

11. Lyon - PSG 2

Statistik
PSG, utan stjärnor som Mbappé, Cavani och Neymar, hade en fin afton med en briljant Dí María som segerorganisatör mot Real Madrid i veckan. Efter debaclet mot Rennes i ligaomgång två har superfavoriten till guldet hemma i Frankrike steppat upp. Gästerna har faktiskt inte släppt in ett mål sedan insatsen på Roazhon Park och vunnit samtliga ligabataljer. Lyon däremot ser ytterst tveksamma ut just nu. Les Gones kryssade mot Zenit i öppningsmatchen i CL och har dessförinnan inte vunnit i Ligue 1 sedan Angers krossades i mitten på augusti. Så länge inte tvåan skenar iväg långt över 60 procent blir valet att spika av mästarna.

12. Eintracht Frankfurt - Dortmund 2

Statistik
Dortmund utmanar återigen i toppen av Bundesliga. Något annat är knappast troligt efter den fina start laget har i ligan. Dessutom spelade de gulsvarta strålande bitvis mot Barcelona i veckans 0-0-match i Champions League. Frankfurt ser inte alls lika intressant ut nu som under fjolåret. Saknaden framåt av Jovic och Haller bland annat är märkbar. När dessutom Eintracht haft stora bekymmer med Die Borussen på senare år känns tvåan som ett givet val här. Kryper gästerna upp över 65-70 procent är det dock läge att titta på ett kryss som gardering.

13. PSV Eindhoven - Ajax 1

Statistik
Sist men absolut inte minst är det toppmöte i Nederländerna som gäller. PSV och Ajax kamperar återigen i toppen av ligan där bägge gängen plockat 13 poäng på fem matcher så långt. Hos Eindhoven är fortsatt Donyell Malen stekhet. Åtta mål på de fyra senaste matcherna har 20-åringen prickat in. Hemma på Philips Stadion är det dessutom fördel Mark van Bommels lag då gästerna fått lämnat utan poäng i de tre senaste drabbningarna. 1X blir därför valet på mindre system medan en helgardering gör sig allra bäst om plånboken tillåter.


Singelstrecket! - PSG

Mbappé närmar sig comeback i PSG-tröjan. Även om 20-åringen inte finns med här ska de regerande mästarna anses vara klara favoriter mot ett Lyon utan flyt just nu. Bra tvåa!

Kupongrensaren! - AFC Eskilstuna

AFC har inte varit speciellt märkvärdiga denna säsong men det är knappast bättre i det skånska hemmalägret. Eskilstuna vann faktiskt senaste gången laget besökte Olympia. Klart spännande skrälltvåa!

Spelförslag:

432 rader

1. Chelsea - Liverpool 2
2. Arsenal - Aston Villa 1x
3. Crystal P - Wolves 1
4. West Ham - Man United x2
5. Hammarby - AIK 1x2
6. Elfsborg - Malmö FF 1x2
7. Helsingb. - AFC Eskils. 1x2
8. Sevilla - Real Madrid 1x
9. Lazio - Parma 1
10. Bologna - Roma 1
11. Lyon - PSG 2
12. E.Frankfurt - Dortmund 2
13. PSV Eindhoven - Ajax 1x

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Chelsea - Liverpool 2
2. Arsenal - Aston Villa 1(x)
3. Crystal P - Wolves 1x
4. West Ham - Man United x2
5. Hammarby - AIK (1)x(2)
6. Elfsborg - Malmö FF 1x2
7. Helsingb. - AFC Eskils. 1x2
8. Sevilla - Real Madrid 1x2
9. Lazio - Parma 1(x)
10. Bologna - Roma 1(x)
11. Lyon - PSG 2
12. E.Frankfurt - Dortmund 2
13. PSV Eindhoven - Ajax 1(x2)




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat