Visa ett inlägg
Gammal 2019-09-24, 19:26   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Europatipset 25/9


Återigen är det en högoktanig Europatips-kupong denna onsdag. Tre mycket spännande kamper i Allsvenskan öppnar raden där även matcher från La Liga, Serie A och Ligue 1 finns representerade. Ett möte från den engelska sydkusten smyger också in på kupongen då Brighton ska gästas av Aston Villa. Med en handfull skrällar synade finns gott hopp om en rejäl slant för den med 13 rätt. Som grädde på moset finns även 3,5 miljoner i jackpot denna dag! Första anhalt, Solna!




Spelstopp: Onsdag kl 18.59

1. AIK - IFK Göteborg X

Statistik
Med bara sex omgångar kvar av den allsvenska säsongen är goda råd dyra för framför allt AIK. Gnaget förlorade den prestigefyllda kampen med Hammarby senast. 1-2-torsken i derbyt innebär nu att Norlings gäng är fyra pinnar bakom storstadsrivalen Djurgården i kampen om guldet. Göteborg hade heller ingen lycka mot Bajen då laget besökte huvudstaden i förrförra omgången. Poya Asbaghi fick dock snabbt tillbaka sitt lag på vinnarspåret då Sirius besegrades med 2-1 inför hemmafansen på Gamla Ullevi senast. Guldchansen är borta för IFK men hoppet om Europaplatserna lever. Med 3-0 från vårmötet i minnet finns klar chans till bortapoäng för Blåvitt här. En överstreckad etta behöver därför omgående garderas.

2. Häcken - Elfsborg 1

Statistik
Ett annat gäng från Göteborg som i allra högsta grad är inblandade i medaljstriden är Häcken. Alms getingar fick dock nöja sig med ett kryss i senaste matchen mot Kalmar där dessutom Erik Friberg synade ostskivan från Strömbergsson och därför får se matchen mot Elfsborg från läktaren. Boråsarna gjorde en fin första halva av matchen mot Malmö FF. I Stuhr Ellegaards frånvaro gjorde Tim Rönning en stabil insats, åtminstone inledningsvis. 20-åringen fick se sig förbispelad tre gånger under halvlek nummer två i en match som till slut hade 0-3 på tavlan. Ingen enklare uppgift för gästerna nu. Bortaspelet har nämligen varit högst tveksamt under hela säsongen. Tufft att spika av ettan till över 75 procent dock vilket gör 1X till helhetslösningen här.

3. Sirius - Hammarby X

Statistik
För Sirius har det rullat in lite poäng på sistone vilket sätter Uppsalalaget i en okej sist inför slutspurten av serien. 1-2-förlusten mot Göteborg senast är redan glömd och nu väntas ett utsålt Studenternas på onsdag. Hammarby vann som tidigare nämnts derbyt mot AIK på Tele2 i helgen. Bajen fortsätter storma fram i Allsvenskan med förlusten mot Norrköping i början av september som enda torsk på de elva senaste fajterna. Rodic blev tokglad efter sitt 1-0-mål mot Gnaget senast och firade med en del mindre bra gester framför bortaklacken. Gult kort blev “belöningen” och 26-åringen är därmed avstängd här. Sirius har faktiskt en klart godkänd trend mot grönvitt. Framförallt i universitetsstaden där gästerna inte vunnit på de fyra senaste försöken. Gardera rakt över!

4. Brighton - Aston Villa 1

Statistik
Det ska spelas en Ligacup-fajt i Brighton denna onsdag. The Seagulls, med Graham Potter vid rodret, får främmande av Aston Villa. Gästerna spelade så sent som i söndags en riktigt spännande batalj mot Arsenal i London. 2-1-ledning och dessutom en man mer kunde inte försvaras då The Gunners vände på steken till 3-2 innan slutsignalen ljöd. Hemmalaget vann sin premiär i Premier League med fina 3-0 mot Watford. Därefter har det gått en del troll i maskineriet där segern i förra omgången av cupen mot Bristol Rovers är enda riktiga ljuspunkten. Trots detta får de blåvita hållas som favoriter här. På AmEx Community Stadium är ettan en fullgod spik till under 50 procent.

5. Inter - Lazio X

Statistik
I Italien är det omgång sex av Serie A som rullar igång under onsdagen. Första stoppet här blir Milano där serieledande Inter får huvudstadsbesök då Lazio gästar. Coach Conte har fått en perfekt start på säsongen. Vinsterna har rullat in i strid ström, Lukaku har hittat nätet tre gånger om och dessutom ser defensiven riktigt bra ut. Efter två raka förluster (liga, Europa League) för de ljusblå besökarna tog de en fin 2-0-skalp mot Parma senast. Gästerna brukar inte ha något emot bortaresorna till Giuseppe Meazza. Örnarnas facit mot de svartblåa är riktigt bra då laget på de sju senaste besöken bara torskat en gång! Att ettan ritas upp över 60 procent blir därför skevt och X2 är tillräckligt på mindre system. Helgardera mötet först på större system.

6. Fiorentina - Sampdoria 1

Statistik
Det är faktiskt ett rent jumbomöte som ska spelas på Stadio Artemio Franchi denna afton. Fiorentina är som enda lag i Serie A utan seger och för Sampdorias del bröts den inledande förlustsviten med seger senast mot Torino hemma. Fiorentina var ytterst nära en skalp mot Atalanta senast. 2-0-ledningen förvandlades dock till en poäng efter en sen kvittering från Bergamolaget. Albin Ekdals Samp gillar inte Florens! Sedan 2004 är enbart en seger noterad för gästerna här och nu får värdlaget en finfin chans att lösa första segern för säsongen. Strecka mötet från vänster.

7. Genoa - Bologna X

Statistik
Bologna förlorade senast mot ett bra Roma hemma på Renato Dall’Ara. Det var faktiskt I Rossoblus första nederlag denna säsong! Gästerna, med en fartfylld offensiv, har så långt varit spännande att följa. Nu ska Genua besökas där hemmalaget inför bataljen har dubbla förluster i bagaget. På Stadio Luigi Ferraris visade dock värdarna en bra nivå förra säsongen och löste poäng i 14 av 19 fajter. Med en till synes korrekt streckfördelning är det lika bra att måla ner alla tecken omgående. Ovisst till tusen!

8. Roma - Atalanta X

Statistik
I den italienska huvudstaden är det möjligen dags för ytterligare en oförglömlig fajt mellan Roma och Atalanta. Bägge matcherna i fjol slutade 3-3 och bjöd på stor dramatik! Hemmalaget har inte förlorat så långt i ligaspelet och visar klass. Rutinerade Dzeko och Kolarov har bland annat stått för sex av lagets tio mål framåt. Bergamolaget vände 0-2 till 2-2 senast mot Fiorentina. Starkt såklart. De blåsvarta ska ha goda möjligheter att snuva värdarna på poäng här. Ettan en bit över 50 procent blir därför sista streckvalet då X2 liras på mindre system.

9. Leganés - Athletic Bilbao 1

Statistik
Det är en ramstark defensiv och en het veteran i Raúl García som bidragit till Bilbaos förstaplats i La Liga efter fem omgångar. 22-årige Unai Simón har dessutom varit riktigt stabil mellan stolparna och bara vittjat nätet en gång så långt. Dags för baskerna att resa till Madrids utkanter där ett gäng gurkodlare gärna vill sätta stopp för gästernas framfart. Leganés har fått en bedrövlig start på säsongen. Ett mindre hopp tändes dock efter en klart godkänd insats på svåra Mestalla senast. 1-1-resultatet var faktiskt hemmalagets första pinne så långt. Med en tvåa som nu ritas upp helt galet högt är det bara att vända på steken och gå för 1X där allt värde finns!

10. Mallorca - Atlético Madrid 2

Statistik
Mallorca vann sin premiär denna säsong då Eibar slogs tillbaka med 2-1. Därefter är ett 0-0-resultat mot Bilbao det enda roliga som semesteröns lag haft. Nykomlingen stöter nu åter på patrull, denna gång i form av ett Atlético Madrid som vill hoppa tillbaka på vinnarspåret igen efter ett par mindre bra insatser. Gästerna har ett riktigt fint lag även i år med coach Simone som styrman. I Griezmanns frånvaro är det nu dags för andra att kliva fram. Joao Félix, Diego Costa och Morata (tillbaka från skada) har kvalité så det räcker och blir över. Tvåan spikas därför oavsett procent!

11. Valencia - Getafe 1

Statistik
Efter 1-0 på bortagräs i Champions League mot Chelsea fanns åter en tro hos Valencia. Los Ché fick dock nöja sig med ett 1-1-resultat hemma mot bottenlaget Leganés senast och missnöjet fortsätter spira inom klubben. Getafe vann enkelt mot Mallorca i söndags. På bortagräs har det dock varit bekymmersamt under en längre tid för gästerna. Trots en framskjuten placering i ligan vann bara de blådressade fyra matcher på resande fot i fjol. Det är dessutom aldrig enkelt att komma till Mestalla! Strecka mötet från vänster.

12. Lille - Strasbourg 1

Statistik
Dags att runda av kupongen med dubbla matcher från Ligue 1 i Frankrike. Förra säsongens stora utropstecken, Lille, har startat hösten klart godkänt. Värdlaget fick med sig en poäng från den svåra bortamatchen mot Rennes senast och har faktiskt gått rent 3-0-0 på Stade Pierre Mauroy så långt. Strasbourg tog säsongens första trepoängare då Nantes besegrades i fredags. Le Racing är dock fortsatt mållösa på resande fot men pressade Paris SG i huvudstaden i förrförra omgången. Även om ettan är högst trolig ska krysset få plats på större system.

13. St. Etienne - Metz 1

Statistik
Nykomlingen Metz inledde säsongen kanonfint med kryss borta mot Strasbourg för att därefter resa hem till Stade Municipal Saint-Symphorien där Monaco kördes över med 3-0! Därefter har lyckan för gästerna tagit slut. Fyra raka förluster och 1-9 i målskillnad har inte gjort någon glad. St. Etienne är också ett lag med tvivelaktig status. Efter 1-4 mot Angers senast ropade vissa inom klubben på tränare Ghislain Printants avgång. Möjligen blir detta 58-åringens sista chans att behålla jobbet då en seger kan krävas för fortsatt förtroende. Chanserna till en grönvit viktoria är dock mycket goda och kupongen avslutas med en hemmaspik!


Singelstrecket! - Atlético Madrid

Mallorca är ett par klasser sämre än gästerna från huvudstaden. Även om formen varit en aning tveksam känns tvåan trots allt ohotad här!

Kupongrensaren! - Leganés

Gurkodlarna strax utanför Madrid är galet felstreckade inför mötet med Athletic Bilbao. Ettan till omkring 20 procent får ses som en skänk från ovan!


Spelförslag:

432 rader

1. AIK - IFK Göteborg 1x2
2. Häcken - Elfsborg 1x
3. Sirius - Hammarby 1x2
4. Brighton - Aston Villa 1
5. Inter - Lazio x2
6. Fiorentina - Sampdoria 1
7. Genoa - Bologna 1x2
8. Roma - Atalanta x2
9. Leganés - A.Bilbao 1x
10. Mallorca - A.Madrid 2
11. Valencia - Getafe 1
12. Lille - Strasbourg 1
13. St. Etienne - Metz 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. AIK - IFK Göteborg 1x2
2. Häcken - Elfsborg 1(x)
3. Sirius - Hammarby 1x2
4. Brighton - Aston Villa 1
5. Inter - Lazio 1x2
6. Fiorentina - Sampdoria 1x
7. Genoa - Bologna (1)x(2)
8. Roma - Atalanta (1)x(2)
9. Leganés - A.Bilbao 1x
10. Mallorca - A.Madrid 2
11. Valencia - Getafe 1(x)
12. Lille - Strasbourg 1(x)
13. St. Etienne - Metz 1




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
karpafan (+5)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat