Ämne: Limiteringar
Visa ett inlägg
Gammal 2010-09-26, 16:28   #27
Wagner
 
Wagners avatar
 
Reg.datum: mar 2010
Inlägg: 5 967
Sharp$: 2202
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Munchies Visa inlägg
Stan James och vissa andra brittiska/irländska bolag tror att man arbar så fort man spelar på bra odds. På Stan James räcker det med att spela när de ligger top 10 på oddsportal så anser de att man har arbat. Tror man endast får spela när de har marknadslägst odds för att få vara kvar.

Värst tycker jag nästan ändå att Boylesports är. Nedan är min limitering + historik. Notera att jag lagt ett förlustspel på 400 kr och sedan direkt blivit limiterad till 32 öre. Vad är syftet med att ens låta mig öppna ett konto?

http://img204.imageshack.us/img204/281/boyle.jpg
http://img16.imageshack.us/img16/7449/boyles.jpg
Sportingbet stängde mitt konto redan för 10 år sen och babblade om någon lista på Betbrain. Ärligt talat fatta jag aldrig vad han snacka om just då. Devalvera värdeodds med underodds var jag lika oförstående till då som nu - som framgår av min signatur.

Men givetvis spelade jag bara där när dom var högst och det där med listan klarnade efter några år när det började bli "inne" att slänga bort pengar på surebets. För den lite äldre spelarkåren var det ren kapitalförstöring och lika spännande som att pensionsspara.
__________________
En ROI på 110 och 100 kr insats ger bara hälften så tjock plånbok som vid 102 % i ROI och 1000 per bet
Det värsta är inte att bli limiterad - Det är värre om man inte blir det
Nu även på Twitter
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Wagner är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat