Visa ett inlägg
Gammal 2019-09-27, 09:38   #14
patte
 
Reg.datum: aug 2012
Inlägg: 224
Sharp$: 534
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av progambler345 Visa inlägg
Jag kan bara hålla med dig Patte. För mig har det gått så långt att jag tror att Kambis traders är synska, speciellt deras Live traders och då menar jag lika synska som Saida var. Inte alla deras traders men deras bästa tror jag definitivt är det. Har precis som du ägnat mig åt värdespel men det tycks vara omöjligt att slå Kambi. Inte ens när dom bjuder på win-win bets så blir dom straffade. *win-win bets = när du bara kan vinna och då dom missat en rond (inning) exempelvis i livespel på baseboll.

Alternativt är att dom bara har extremt mycket mer tur än både mig själv och andra spelbolag, åtminstone på surebets-matcher. Men som jag ser det har "Kambis tur" hållt i sig i så extremt långa perioder att det omöjligt kan vara tur. (många tiotusentals spel som jag bokfört under massor av år). Dom tycks inte kunna förlora mot någon. Och jag hävdar bestämt att du är chanslös att vinna mot Kambi i "Long run".

Bet365 och SBTechs bolag samt oddsbörser (som betfair, matchbook) är annars dom som jag haft lättast att vinna emot. Dom kan man slå.

Sedan vill jag passa på att ge en varning till alla som spelar hos expekt och i synnerhet deras Livespel. Dom fuskar fett med oddsen så det är stor skamvarnoing. Det var länge sedan expekt var ett bolag som man verkligen gillade eller litade på. Visst bjussar dom på många feta surebets på Livespel men det blir lätt stora minusarb istället så jag har bestämmt mig för att sluta spela hos dem. Grovt Fusk på högsta nivå skulle jag vilja säga.
:ja, overkligt känns det i varje fall. När man sitter med så till synes fina odds, men det går liksom inte bara.

"win-win = när du bara kan vinna" ?? Vad är det, fattar inte. Om du bara kan vinna så vinner du väl då. Annars går det liksom inte ihop.

Nä, kan inte vara tur dom har Kambi i varje fall. Fast det är ju väldigt skumt att andra säger att det är jättelätt att vinna mot kambi. Spelar dom motsatt sida kanske till vad som ser ut som underodds. Nä, borde inte funka. De måste ha spelat för få spel. Jag fattar verkligen inte.

Sen har jag blivit limiterad hos Kambi också, vilket gör det hela ännu märkligare.

Alltså, det enda jag kan komma på är att kambi själva ser till att marknaden rasar genom att strategiskt lägga spel på tex pinnacle och sen står de kvar med sina odds som bara till synes är för höga. Jag menar kambi får nog in grymt med spel på de oddsen de står kvar med så att det lönar sig att lägga pengar på andra bolag för att få marknaden att rasa.

Det är det enda jag kan komma på. Bevisa gärna för mig att det är omöjligt att göra så.

Gör expekt verkligen så? Inget jag har märkt.
patte är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat