Visa ett inlägg
Gammal 2019-09-27, 14:06   #1319
BrakZen
 
BrakZens avatar
 
Reg.datum: jan 2019
Inlägg: 542
Sharp$: 753
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av Tord Visa inlägg
Var hittar du all info? Har du böckerna också?
När det gäller Aric & Seppo så står det att bl a läsa i den blå boken. I övrigt har jag samlat på mig system och info "genom tiderna".

Brukade vara med i spelbolag i början på 80-talet. Då levde Seppo och vi körde ibland några av hans system (även på lotto!). Har faktiskt kvar en del bleknande kopior av handskrivna system och brev på vinden både från Seppo, men även från andra.

Vem som först skapat ett sparsystem är i de flesta fall oerhört lätt att ta reda på då detta dokumenteras i på olika sätt i vetenskapliga rapporter. I dessa listas garderings/radantal, konstruktör, år för publicering samt vart det publicerats. Även wikipedia tillhandahåller viss info: https://en.wikipedia.org/wiki/Covering_code

På länken hittar man radantal (teoretiskt lägsta) samt radantal som "finns på riktigt" för 1-14 helgarderingar med 10,11,12-rättsgaranti.

Jo Y 11-0-132 är samma system, skapat av Virtakallio även detta är väl dokumenterat. I den blå boken kan man läsa att även Aric drabbades på samma sätt av samma person. Det ledde till att de två konkurrerande tipstidningarna i Sverige publicerade samma artikel under rubriken Den stora systemskandalen.

Senast redigerad av BrakZen den 2019-09-27 klockan 14:57.
BrakZen är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat