Visa ett inlägg
Gammal 2019-09-28, 16:01   #1
Lazlo
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Europatipset 29/9


Det är ett fint Europatips som ligger framför oss denna söndag. Fem härliga bataljer från Allsvenskan hittas bland annat. Matcher från Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga och Ligue 1 kompletterar kupongen. Ett par fina drag synas bland annat i Falkenberg, Borås och Milano! Första avspark blir på brittisk mark där Leicester ska försöka hålla förlustnollan på hemmagräset intakt!




Spelstopp: Söndag kl 14.59

1. Leicester - Newcastle 1

Statistik
Leicester har startat säsongen fint och spelar övertygande fotboll just nu. 2-1-segern mot Tottenham senast i ligan följdes upp med 4-0 mot Luton i Ligacupen. Newcastles inledning är ganska tafatt. Emil Krafths skator har bara fixat en seger då Spurs besegrades på bortamark i London. Målskyttet är också ett bekymmersamt kapitel för skatorna där enbart fyra mål är noterat för gästerna så långt. På King Power Stadium har gästerna dock löst poäng förr och ettan till procenten som finns just nu ska inte stå ensam. Halvgardera omgående.

2. IFK Göteborg - Häcken X

Statistik
Gamla Ullevi bjuder in till stekhett västkustderby där Calisir får se matchen från läktaren efter att ha synat domare Ekbergs röda kort i mötet med AIK senast. Poya har också mindre huvudbry efter att Robin Söder fick kliva av på Friends. Måltjuven kan dock eventuellt vara spelklar redan här. Häcken jobbar åter i motvind efter en sämre trend med bara en poäng på tre matcher. Trots den dåliga formen hos gästerna ska inte kvalitén i bortatruppen underskattas. Med ett överstreckat Blåvitt och med allt vad ett hett derby innebär ska pennan fattas från höger.

3. Elfsborg - AIK X

Statistik
AIK fixade en oerhört viktig 1-0-seger i mötet med Göteborg senast. Solnaiterna löste segern efter en tveksam straff och hakar därmed på Djurgården och Malmö i toppen. För Norling och hans stab kan dock segern blivit aningen dyrköpt då Bahoui haltade av tidigt med smärtor i ljumsken. Boråsarna tog en storstilad 2-1-seger mot Häcken i veckan. För värdarna var viktorian mot Hisingslaget blott lagets tredje på resande fot i år. På Arenan i textilstaden är det dock annat ljud i skällan. Här kan Thelins mannar stoltsera med klart godkända raden 5-5-2. När 1X ser alldeles för smaskig ut att hållas utanför blir helgardering lösningen.

4. GIF Sundsvall - Sirius 1

Statistik
Det är åter liv i Sundsvall efter den extremt viktiga segern mot Kalmar på bortagräs i senaste omgången. Med bara tre pinnar upp till Falkenberg på kvalplats och fem poäng till ett Östersund i total disharmoni finns chansen för Tony Gustavssons medelpadingar att reda ut stormen. Ett av hindren på väg uppåt i tabellen är Sirius som nu ska besöka NP3 Arena. Uppsalalaget fick känna på Hammarbys offensiv i senaste fajten där mötet på Studenternas slutade med en 1-3-förlust. Med tanke på Giffarnas prestation senast och även insatsen i fjol då de blåvita fixade en storstilad 4-0-viktoria lämnas faktiskt fullt förtroende till hemmalaget här. Se upp för Giffers!

5. AFC Eskilstuna - Malmö FF 2

Statistik
AFC är i rasande fart på väg tillbaka till Superettan. 0-4-förlusten mot Norrköping i veckan var lagets elfte förlust på bortaplan och laget står kvar på fyra poäng på resande fot så långt i år. För Malmös del spelar det ingen roll om matchernas spelas hemma eller borta. Di blåe har faktiskt inte torskat en allsvensk drabbning utanför Malmö sedan bortapremiären mot Sundsvall i april! Även med Sören Rieks avstängd ska Rösler kunna sitta lugnt i båten här. Tvåan på Tunavallen är kupongens absolut enklaste singelstreck och spikas oavsett streckprocent.

6. Falkenberg - IFK Norrköping X

Statistik
För Falkenbergs del börjar det dra ihop sig i botten inför de avslutande fem omgångarna. Hasse Eklunds hallänningar har tre av dessa på hemmaplan vilket ger hopp om livet på västkusten. Värdlaget har nämligen plockat 16 av totalt 19 pinnar på Falcon Alkoholfri Arena. Första besökarna i slutspurten är formtoppade Norrköping. Peking krossade Eskilstuna senast, monterade enkelt ner Örebro dessförinnan och föll i en jämn fajt mot Malmö i senaste bortamatchen. Här målas dock de vitblåa upp alldeles för hårt. Hemmalaget kommer slita som ett djur för att ta chansen att slippa botten tre och till rådande procent är det bara ge värdarna chansen. Måla rakt över!

7. Milan - Fiorentina 2

Statistik
Serie A ska nu besökas där ett Milan med dubbla förluster ställs mot ett Fiorentina med fin vind i seglen. Florenslaget kommer från 2-1 mot Sampdoria senast där Federico Chiesa och German Pezzella gjorde säsongens första mål i den violettfärgade tröjan. De rödsvarta föll ihop efter att ha fixat ledningsmålet mot Torino senast. En förlust som troligen sved mindre än torsken mot stadsrivalen Inter i omgången innan. Med tanke på Giampaolo och hans mannars tveksamma form faller strecken naturligt från höger. Fiorentina vann dessutom mötet här i fjol.

8. Lecce - Roma 2

Statistik
Nykomlingen Lecce har stått för ganska bra prestationer så långt. De gulröda vargarna har vunnit mot både Spal och Torino. Senast mot Spal 2013 var Mancosu het och hittade nätet två gånger om! Romas föll visserligen hemma mot Atalanta senast (0-2), men romarna har innan dess varit riktigt fina med toppklassiga prestationer och gör dessutom en hel del mål framåt. Hemmalaget har å sin sida inte vunnit på Stadio Via del Mare ännu. Känslan är att den trenden inte kommer brytas här då gästerna känns en klass bättre. Okej tvåa!

9. Udinese - Bologna 2

Statistik
I Udine huserar numera tidigare Östersundsprofilen Ken Sema. 25-åringen har varit ett stående inslag i stadens Serie A-lag så långt. Hemmalagets form är dock mycket tveksam och inför mötet med Bologna har laget tre raka matcher utan mål framåt. Gästerna har inlett säsongen frejdigt. Orsolini och Sansone visar fin form hos besökarna vars enda förlust kom mot Roma i den fjärde omgången. På Stadio Friuli känns tvåan till under 40 procent perfekt att utgå ifrån. Finns utrymme är det X2 i första hand som gäller.

10. Alavés - Mallorca X

Statistik
Från Italien till Spanien där mötet i Baskien mellan Guidettis Alavés och nykomlingen Mallorca ska spelas. För hemmagänget fick Manu García syna det röda kortet i förlustmötet med Sociedad senast och är därav avstängd här. Värdlaget har överlag varit en besvikelse inledningsvis och bara fixat en seger på sex omgångar. Mallorca står också på en vinst så långt. Premiärsegern mot Eibar hör till det förgångna nu men ö-laget känns ändå tillräckligt vassa för att kunna hota ett trögt hemmalag här. Ta med alla tecken där chans till de fina pengarna hittas till höger.

11. Sevilla - Real Sociedad 2

Statistik
Ett möte på den övre halvan av La Liga får avsluta den korta spanska sejouren denna gång då Real Sociedad besöker Sevilla. För hemmalagets del gäller det att snabbast möjligt glömma insatsen mot Eibar senast. 2-0 vändes till 2-3 och säsongens andra förlust var ett faktum för Lopeteguis mannar. I bortalägret är det enbart mungiporna upp. Ödegaard agerar föredömligt hos baskerna där norrmannen just nu spelar med stor pondus. Även Alexander Isak gör fina insatser hos gästerna som för tillfället ligger på en strålande andraplats i den unga tabellen. Gå för värdet och strecka mötet på Ramón Sánchez Pizjuán från höger!

12. Köln - Hertha Berlin 2

Statistik
I Bundesliga tog Hertha Berlin sin första seger då Paderborn besegrades med 2-1 hemma i huvudstaden förra helgen. Motståndet dagen till ära ska Köln stå för. Nykomlingen hade en fin säsong i fjol då laget tämligen enkelt sprang igenom andradivisionen. Det vitröda hemmagänget har dock stött på patrull i år och kommer senast från en 0-4-förlust mot Bayern München. RheinEnergieStadion är faktiskt en favoritarena för gästerna! Sju av de senaste nio besöken har nämligen slutat med Hertha-seger här! X2 ska funka fint.

13. Marseille - Rennes X

Statistik
Sista besöket för dagen sker på den franska sydkusten där Marseille ska hälsa Rennes välkomna till den mäktiga Velodromen. Ett mindre bra fjolår hos värdarna är glömt och nu är siktet inställt mot en mer framskjuten placering. L’OM har också startat säsongen helt okej men kommer från två oavgjorda fajter mot Dijon och Montpellier. Gästerna har inte rosat marknaden på slutet. Den tidigare “svenskklubben” har nu fyra raka matcher utan seger i ligan. Besökarna är dock tillräckligt vassa för att kunna hota Villas-Boas mannar här och när de två senaste drabbningarna inbördes slutat med delad poäng är det krysset som får bli riktlinjen även denna gång. 1X liras på större system.


Singelstrecket! - Malmö FF

AFC ser inte påkopplade ut och var chanslösa mot Norrköping senast. När Eskilstuna besökte Malmö i våras slutade mötet 5-0 till skåningarna! Klasskillnad då som nu. Bara spika av de himmelsblå trots hård streckning.

Kupongrensaren! - Fiorentina

Fiorentina har varit stabila på slutet där en hel del poäng rullat in på Florenslagets konto. Milan har agerat ojämnt och det ska finnas klara chanser till en knall från gästerna här.

Spelförslag:

432 rader

1. Leicester - Newcastle 1x
2. Göteborg - Häcken x2
3. Elfsborg - AIK 1x2
4. GIF Sundsvall - Sirius 1
5. AFC Eskilstuna - Malmö 2
6. Falkenberg - Norrköping 1x2
7. Milan - Fiorentina x2
8. Lecce - Roma 2
9. Udinese - Bologna 2
10. Alavés - Mallorca 1x2
11. Sevilla - Sociedad 2
12. Köln - Hertha Berlin x2
13. Marseille - Rennes x

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Leicester - Newcastle 1(x)
2. Göteborg - Häcken 1x2
3. Elfsborg - AIK 1x2
4. GIF Sundsvall - Sirius 1
5. AFC Eskilstuna - Malmö 2
6. Falkenberg - Norrköping (1x)2
7. Milan - Fiorentina (1x)2
8. Lecce - Roma 2
9. Udinese - Bologna x2
10. Alavés - Mallorca 1x2
11. Sevilla - Sociedad x2
12. Köln - Hertha Berlin (x)2
13. Marseille - Rennes (1)x




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat