Visa ett inlägg
Gammal 2010-09-27, 18:34   #18
tino
 
Reg.datum: aug 2010
Inlägg: 604
Sharp$: 2463
Standard

Citat:
Ursprungligen postat av LosKrikon Visa inlägg
Hittade det här och EV+ tråden när jag gjorde reasearch för precis samma sak. Har också IT-bakgrund och skapar gärna egen kod för att utvärdera. Sitter och gör en webapplication som kommer göra samma sak som din, fast med min algoritm då. Har även spanat in lite statistik och vilka odds som ges på anda sidor än atg och det finns definitivt gott om spelbara objekt. Nackdelen är som sagt den höga variansen men med rätt rulle så borde det gå vägen. Plus att ju mindre marginal man är villig att acceptera ju mindre varians. Satt och räknade lite på olika kombinationar av viktighet när det gäller kusk, häst, spår osv. Blev över 24 miljarder kombinationer att utvärdera
Spännande att höra att du sysslar med något liknande! Du får gärna dela med dig av dina resultat och teorier som du kommit fram till när du hunnit komma igång med back-testningen.

Likt du säger finns det otroligt många faktorer och kombinationer att ta hänsyn till, men då det uppenbarligen finns sådana överodds tillgängliga känns det som att det räcker med att få till en halvdan algoritm för att erhålla en bra ROI.
tino är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat